Αξιότιμοι κύριοι,

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας αποφάσισε την αναβολή της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 14/01/2022, εφαρμόζοντας με υπευθυνότητα τις σχετικές υποδείξεις των ειδικών και τις αποφάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης. Εξαιτίας της επικρατούσας κατάστασης με δεδομένη την έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού COVID-19 και τον κίνδυνο εξάπλωσης της μετάλλαξης ΟΜΙΚΡΟΝ, η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. θέτει ως απόλυτη προτεραιότητά της την διασφάλιση της υγείας τόσο των εργαζομένων όσο και των συνεργατών της.

Αναμένουμε τις εξελίξεις και τις ανακοινώσεις που έχουν δρομολογηθεί για τις 16/01/2022 από τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου να την επαναπρογραμματίσουμε. Στόχος μας, από την πρώτη στιγμή που οργανώθηκε η εν λόγω εκδήλωση, υπήρξε η συγκέντρωση εργαζομένων και συνεργατών, προκειμένου να περάσουμε ευχάριστα μετά από μία χρονιά γενικότερων περιορισμών. Ωστόσο, βασική μας προτεραιότητα είναι να μην θέσουμε επ’ ουδενί σε κίνδυνο την υγεία των συμμετεχόντων αλλά και ευρύτερα την Δημόσια υγεία.

Με νεότερη ανακοίνωσή της η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. θα ενημερώσει τους προσκεκλημένους για την νέα ημερομηνία της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση,

Κατόπιν Εντολής Προέδρου

της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας

Η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΘΗΡΑΣ

 

ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Προηγούμενο άρθροΤέσσερις νέους Αντιπεριφερειάρχες και τρεις νέους Εντεταλμένους ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος
Επόμενο άρθροΔιανομή τροφίμων από την Ένωση Πολυτέκνων Θήρας το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιανουαρίου