Για την πρόοδο των εργασιών ασφαλτόστρωσης του δημοτικού οδικού δικτύου, που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα και αποτελούν συνέχιση των εργασιών που διακόπηκαν με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, ενημερώνει τους πολίτες ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γρήγορης Μαντούσης.

Συγκεκριμένα σήμερα Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, ολοκληρώνεται το έργο ασφαλτόστρωσης του δημοτικού οδικού δικτύου στο Εμπορείο και από αύριο Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 τα συνεργεία ξεκινούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Έξω Γωνιά του Πύργου.

Κατά τη διάρκεια των έργων ασφαλτόστρωσης, δεν θα γίνει πλήρης αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων. Η κυκλοφορία θα γίνεται με επιτόπιες ρυθμίσεις και σημάνσεις, για την καλύτερη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των υπευθύνων του έργου.

Για τα επόμενα τμήματα που θα ασφαλτοστρωθούν θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Θήρας 

Γρήγορης Μαντούσης 

Προηγούμενο άρθροΤο Σάββατο 27 Νοεμβρίου η υποδοχή και ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού & Νήσων κ. Αμφιλοχίου
Επόμενο άρθροΔΕΥΑΘ: «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Ημεροβιγλίου λόγω απαραίτητων εργασιών, στο πλαίσιο επέκτασης του δικτύου Ύδρευσης»