Ο εμβολιασμός των μη δυνάμενων συμπολιτών μας να μεταβούν στο εμβολιαστικό κέντρο «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ», ολοκληρώθηκε.

Κλιμάκιο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του νησιού μας, το οποίο οργανώθηκε από τον Διευθυντή και επιστημονικά υπεύθυνο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας κ. Αλβανό Δημήτριο (Κ.Υ. Ίου, Π.Π.Ι. Φολεγάνδρου, Π.Π.Ι. Σικίνου, Π.Π.Ι. Θηρασιάς, Π.Π.Ι. Ανάφης και Π.Ι. Οίας, Εμπορείου, Καμαρίου, Πύργου), σε συνεργασία με τον Δήμο Θήρας, διενήργησε συνολικά 66 εμβολιασμούς.

Συμμετείχαν η νοσηλεύτρια του Κ.Υ. Ίου κα Νταλαπέρα Θεοδώρα, ο Γενικός Ιατρός του Π.Ι. Οίας κ. Κολονιάρης Δημήτριος και ο Αγροτικός Ιατρός του Καμαρίου κ. Αριστοκλής Παράσχος.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ευτύχιο Μαρκοζάννε για την δωρεάν φιλοξενία και την κα Ειρήνη Δρόσου για την δωρεάν διάθεση οχήματος και οδηγού, που παρείχαν στο κλιμάκιο και βοήθησαν ανιδιοτελώς ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η δράση αυτή.

Ο Δήμος Θήρας θα ενημερώσει με ανακοίνωσή του τους πολίτες για την επανάληψη της συγκεκριμένης δράσης.

 

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΙΓΑΛΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΘΗΡΑΣ

Προηγούμενο άρθροΣημαντική παρέμβαση της Ε.Σ.Θ.Π. στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για την ΚΑΠ
Επόμενο άρθροΕυχές για τα Χριστούγεννα από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Σαντορίνης)