Οι συνεταιριστικές αξίες διαπνέονται απολύτως από το πνεύμα της αλληλεγγύης. Αυτό σημειώνει ο πρόεδρος της της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων  Μάρκος Καφούρος σε επιστολή του  προς τον πρόεδρο της Κοινότητας Παπάδων του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας , με την οποία του γνωστοποιεί την απόφαση του Δ.Σ. της οργάνωσης να ενισχύσει, κατά τις δυνατότητές της, τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Ειδικότερα, στην επιστολή του προς τον κ.Γεώργιο Αντωνίου, ο κ.Καφούρος αναφέρει:

” Η απόφασή μας να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται ,χάνοντας μέρος ή και ολόκληρη την περιουσία τους στις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου,  είναι για όλους εμάς, διοίκηση και αμπελουργούς- μέλη της Santo Wines , μια ηθική υποχρέωση. Επιβάλλεται άλλωστε από τις ίδιες τις συνεταιριστικές αξίες, τις οποίες υπηρετούμε, και που όπως καλά γνωρίζετε διαπνέονται απολύτως από το πνεύμα της αλληλεγγύης.

Είμαστε δίπλα σας και παρακαλώ μεταβιβάστε τη συμπάθεια και την αλληλεγγύη μας στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους αλλά και σε όλους τους πληγέντες κατοίκους της περιοχή σας.”

Προηγούμενο άρθροΝα μην ξεχαστούμε στο κάλεσμα του Οκτωβρίου. Να είμαστε όλοι εκεί.
Επόμενο άρθροΝίκος Συρμαλένιος: «Το Υπουργείο επιμένει στο ίδιο αδιέξοδο, ούτε φέτος θα ανοίξουν τα σμυριδωρυχεία»