Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και η Θεατρική Ομάδα Θήρας «Εν οδώ» συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στις 23 & 24 Οκτωβρίου 2021 στο πανηγυρόσπιτο κάτωθεν του Αγ. Παϊσίου στη Μεσαριά για να παρευρεθείτε σ’ έναν εντελώς απρόσμενο… γάμο!

Ο Αντώνης Γάκης σκηνοθετεί και μας παρουσιάζει με έναν μοναδικό τρόπο το «γάμο» του Άντον Τσέχωφ. Πρόκειται για μια κωμωδία μιας πράξεως, γραμμένη το 1889, όπου με αφορμή μια δεξίωση γάμου – ο Τσέχωφ με έναν εύθυμο και ανάλαφρο τρόπο – σατιρίζει το μέσο Ρώσο και τη δίψα του για αξιώματα και τιμές.

Ουσιαστικά στο θεατρικό αυτό έργο ξεγυμνώνεται η επίπλαστη αριστοκρατία και τα έθιμα της εποχής που κράτησε έως πρόσφατα και στη χώρα μας, με την προίκα να πρέπει να συντροφεύει τη νύφη και την παρουσία αξιωματούχων πολιτικών – υψηλής κοινωνίας – να αποτελεί προϋπόθεση για την κοινωνική αναγνώριση της οικογένειας.

Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη, ωστόσο τις δύο αυτές ημέρες θα πραγματοποιηθεί στο χώρο συλλογή σχολικών ειδών, τα οποία θα διανεμηθούν στα σχολεία του νησιού μας.

Ώρα έναρξης: 20:30

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6972010441

Προηγούμενο άρθροΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος την Τρίτη 19 Οκτωβρίου λόγω τεχνικών εργασιών
Επόμενο άρθροΕγκαίνια – Αγιασμός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Θήρας την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου