Λόγω αναγκαίων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, στις εξής περιοχές:

Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου

• 08:00 έως 13:00 στο Κοντοχώρι στην ευρύτερη περιοχή από οινοποιείο «ΝΟΜΙΚΟΥ» έως Ι.Ν Αγ. Μαρκέλλας.
• 08:00 έως 10:00 στις περιοχές Στενό Ημεροβίγλιου, Φοινικιά , Αγ. Γεώργιος Οίας , Οία έως Πλατεία ΚΤΕΛ.
• 08:30 έως 10:30 στο Εμπορείο στην ευρύτερη περιοχή από κατάστημα «ΠΡΕΚΑ» έως πρατήριο καυσίμων «AEGEAN»
• 11:00 έως 12:30 Οία στις περιοχές Παλιά Kοινότητα , Κάστρο, Αμμούδι, Κάθαρος και νήσος Θηράσια.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να γίνει ίσως σε συντομότερο χρόνο.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.
Για τους ίδιους λόγους ασφάλειας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ / Πρακτορείο Θήρας

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησαν οι επισκέψεις των μαθητών στο ενεργειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πραγματοποιεί ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας
Επόμενο άρθροΤο πλάνο δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2023 ενέκρινε ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο. Μεγάλη έμφαση στην online παρουσία έναντι αυτής των εκθέσεων