Λόγω αναγκαίων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, στις εξής περιοχές:

Σάββατο 03 Δεκεμβρίου

• 08:00 έως 12:00 στο Βόθωνα στην ευρύτερη περιοχή πλησίον ξενοδοχείου «ΚΑΛΗΣΠΕΡΗΣ»
• 12:00 έως 14:00 στο Μονόλιθο στην ευρύτερη περιοχή πλησίον μπετα «ΠΑΤΗΝΙΩΤΗ»

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να γίνει ίσως σε συντομότερο χρόνο.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.
Για τους ίδιους λόγους ασφάλειας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ / Πρακτορείο Θήρας

Προηγούμενο άρθροΤο πλάνο δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2023 ενέκρινε ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο. Μεγάλη έμφαση στην online παρουσία έναντι αυτής των εκθέσεων
Επόμενο άρθρο“Η ελληνική οικονομία εμφανίζεται ανθεκτικήτη” το κύριο συμπέρασμα της ενδιάμεσης Έκθεσης του 2022 για την ελληνική οικονομία και την απασχόληση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ