Ο Δήμος Θήρας διακηρύσσει δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας προς τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης έναντι ανταλλάγματος και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

     Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Θήρας στα Φηρά Θήρας από τις 9:00 πμ έως τις 2:00 μμ ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών η οποία έχει οριστεί με την υπ’ αριθ. 134/2021 απόφαση του Δ.Σ.

     Σε περίπτωση που η παραπάνω δημοπρασία αποβεί άκαρπη για οποιοδήποτε λόγο θα επαναληφθεί την 4η Ιουλίου 2022, στις ίδιες ώρες και στους ίδιους χώρους όπως ορίζονται παρακάτω.

     Η διάρκεια της εκμίσθωσης θα είναι μονοετής και ορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως την 31/12/2022.

     Περισσότερες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους, υπάρχουν στον ακόλουθο σύνδεσμο.  https://thira.gr/el/egovernment/prokirixeis-proskliseis-ekdilosis-endiaferontos/ekmisthosi-tmimaton-egialou-ke-paralias-tou-dimou-thiras-se-tritous-me-sinapsi-misthotikis-schesis-40000350.html

 

Προηγούμενο άρθροΚενή μία στις πέντε θέσεις στα ξενοδοχεία – Λείπουν 200.000 εργαζόμενοι σε κατασκευές​​​​​​​ και τουρισμό – Ευελιξία στα εργασιακά ζητά ο επιχειρηματικός κόσμος
Επόμενο άρθρο“Τι τραγούδι να σου γράψω…” Απόψε από τη Χορωδία του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και το Εθνικό Ωδείο Θήρας