Σε ανακοίνωσή του στην σελίδα του στο Facebook με αφορμή την δημοπράτηση του έργου της βελτίωσης του Επαρχειακού οδικού δικτύου Κυκλάδων, έργου ύψους 6,5 εκ. ευρώ, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος αναφέρει τα εξής :
“Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που η χώρα έχει στην διάθεση της. Αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία που είτε βρίσκουμε στην πορεία μας, είτε κτίζουμε εμείς.
Δεν υπάρχουν δωρεάν διαδρομές, δεν υπάρχει προοπτική στην “κατασκευασμένη” οργή και στον μηδενισμό στον πάτο της ανικανότητας.
Προοπτική υπάρχει μόνο στην βάση της επίμονης δουλειάς πάνω σε σχέδιο.
Αυτό το σχέδιο που έχει καθαρή στόχευση, γνώση, προτεραιότητες και ιεράρχηση.
Τις φωνές της “λεβεντιάς”, τις πληρώσαμε ακριβά και δυστυχώς, η αναμέτρηση με αυτές τις φωνές εξακολουθεί και είναι καθημερινή γιατί ζούν ακόμα στους θύλακες της παρακμής.
Οσο δύσκολο και αν είναι να αντιπαραθέτουμε, σε αυτή την “εύκολη πολιτική”, την δουλειά μας, δεν το αλλάζουμε.
Μόνο δουλειά λοιπόν, λύσεις και αποτελέσματα … καθημερινά ✌️
Ενα ακόμα έργο δημοπρατήσαμε αυτές τις ημέρες, με χρηματοδότηση 6,42 εκ. Ευρώ απο το Ταμείο Ανάκαμψης, που αφορά σε στοχευμένες σημειακές παρεμβάσεις βελτίωσης του Επαρχιακού Οδικού των Κυκλάδων.
Αυτού του οδικού δικτύου, που παραλάβαμε σε τόσο τραγική κατάσταση που ο αγώνας να το συνεφέρουμε μοιάζει χωρίς τελειωμό.
Και την δουλειά μας, δεν την χαρίζουμε ως άλλοθι στους υπαίτιους ή ηθικούς αυτουργούς.”
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Προηγούμενο άρθροΠολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023 η Ελευσίνα. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο της τελετής έναρξης
Επόμενο άρθροΘηραϊκή Πολιτεία : Η δημοτική Αρχή αποφεύγει τις διαζώσης συνεδριάσεις ενώ η τριμερής διοίκηση δεν κατορθώνει να συγκεντρώσει τους απαιτούμενους συμβούλους για την πραγματοποίηση συμβουλίου