Η ΔΗΜΤΟ Θήρας αποχαιρετά τον Πρόεδρο Ματθαίο Δαρζέντα που έφυγε πρόωρα, έναν πραγματικό αγωνιστή και μαχητή για την Νέα Δημοκρατία και για το νησί μας, και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.
Ο Ματθαίος Δαρζέντας μετρούσε πολλά χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά και την Νέα Δημοκρατία, ενώ στο παρελθόν είχε επίσης διατελέσει Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Θήρας.
Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους μας για την ηγεσία του, την αστείρευτη ενέργεια του και την κοινωνική προσφορά του στο νησί. Στις πρόσφατες εκλογές επανεξελέγη Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ με ευρύτατη πλειοψηφία και αποδοχή. Όπως ο ίδιος έλεγε, αγωνιζόταν «για μια ΔΗΜΤΟ που θα προάγει το πολιτικό διάλογο και θα τροφοδοτεί την κυβέρνηση με τον παλμό της Θηραϊκής κοινωνίας».
Θα λείψει σε όλους μας. Ευχόμαστε Δύναμη και Κουράγιο στην οικογένεια του.
ΤΟ Δ.Σ. ΔΗΜΤΟ ΘΗΡΑΣ

Προηγούμενο άρθροΑνακοινώσεις Κυρ. Μητσοτάκη: Υποχρεωτικός εμβολιασμός στους άνω των 60 ετών ή επιβολή διοικητικού προστίμου υπέρ δομών υγείας
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, για την απώλεια του Ματθαίου Δαρζέντα