Η Διοίκηση του Πτωχοκομείου Θήρας

Με βαθύτατα αισθήματα ευγνωμοσύνης, τιμής και αγάπης σας ενημερώνουμε ότι το ΠΑΛΑΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΘΗΡΑΣ, (Επιτροπή: Ρούσσος Παναγιώτης, Πελεκάνος Δημήτριος, Νομικός Ευάγγελος), προσέφερε χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του Ιδρύματος.

Ευχόμαστε η πράξη τους αυτή να βρει κι άλλους μιμητές, ώστε η κοινωνία μας να γίνει κοινωνία ανιδιοτελούς προσφοράς, αλληλεγγύης και εθελοντισμού. Τότε μόνο θα είναι δυνατή η υπέρβαση όλων των δυσκολιών και κάθε μορφής κρίσεων.

Με την συνεχή στήριξη και την Αγάπη , μας δίνετε δύναμη για την αποπεράτωση του έργου που έχουμε αναλάβει.

 ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Π. ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ/ΔΝΤΗΣ

Προηγούμενο άρθροΠαράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στο Πρόγραμμα «Νέοι Αγρότες», ζητά ο Περιφερειάρχης
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο 27 Νοεμβρίου η υποδοχή και ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού & Νήσων κ. Αμφιλοχίου