Το τριετές πρόγραμμα από την Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ με τίτλο «Μικροί Θησαυροί της Ευρώπης» έχει ως κύριο σκοπό του την προώθηση των ελληνικών αυθεντικών συνεταιριστικών προϊόντων Π.Ο.Π. (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) και Π.Γ.Ε. (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης) που ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια αναγνωρισμένων ευρωπαϊκών προϊόντων.

Μέσω του προγράμματος, το οποίο υλοποιείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι καταναλωτές θα έχουν την σπουδαία ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τόσο τα προϊόντα Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε. όσο και τους συνεταιρισμούς παραγωγών ανά την Ελλάδα.
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου συμμετέχει στο πρόγραμμα «Μικροί Θησαυροί της Ευρώπης» με τα δύο εκλεκτά, πεντανόστιμα, ξακουστά και πιστοποιημένα προϊόντα της: την Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και την Πατάτα Νάξου Π.Γ.Ε.!
Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Μικροί Θησαυροί της Ευρώπης», κάντε ένα κλικ εδώ ➡️ https://mikroithisavroi.eu/
Δείτε το βίντεο:
Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού Επαρχίας Θήρας
Επόμενο άρθροΗ Σχολική Επιτροπή Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης για την επίσκεψη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας στη Σαντορίνη