Την Δεύτερα 6 Δεκεμβρίου, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού μαζί με τον Γενικό Γραμματεά Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτούλακη, συνοδευόμενοι από τον Λιμενάρχη Σύρου κ. Γιάννη Βαμβακούση και τον Περιφερειακό Διευθυντή Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων κ. Ιάκωβο Γκίζη, επισκέφτηκαν το αντιρρυπαντικό σκάφος ΠΛΣ 421, όπου και συζήτησαν για τη σημαντική δράση που ασκεί το συγκεκριμένο σκάφος του Λιμενικό αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

Στη συνέχεια, ο Λιμενάρχης Σύρου Γιάννης Βαμβακούσης καλωσόρισε την βουλευτή Κατερίνα Μονογυιού και τον Γενικό Γραμματέα Μανώλη Κουτουλάκη στο Λιμεναρχείο Σύρου, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διεξοδικά για τις δράσεις και τον κομβικό ρόλο που επιτελεί το λιμεναρχείο. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ την λιμενική αρχή για τη συμβολή της στην απελθούσα επιτυχημένη θερινή περίοδο καθώς πραγματοποίησε με απόλυτη επάρκεια εντατικοποιημένους ελέγχους προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας. Το Λιμεναρχείο Σύρου διαδραματίζει κομβικό και καθοριστικό ρόλο τόσο για τις δραστηριότητες που αφορούν το νησί όσο και για αυτές που αφορούν το σύνολο των Κυκλάδων.»
Τέλος, η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού τόνισε στον Γενικό Γραμματέα την ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων υποστελέχωσης στο λιμενικό και υπογράμμισε πως ευελπιστεί ότι με τις νέες προσλήψεις που πρόκειται να γίνουν, τα κενά αυτά θα καλυφθούν.


Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Προηγούμενο άρθρο“Παναγιά Γλυκογαλούσα”: Αναβάλλονται οι εισηγήσεις της Σχολής Γονέων της 13ης και 14ης Δεκεμβρίου
Επόμενο άρθροΗ Κατερίνα Μονογυιού στην παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των Φύλων