Μόλις ολοκληρώθηκαν οι διαδικτυακές επαφές του Δήμου Τήνου με φορείς, τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους από την Πολωνία κατά τη διάρκεια του Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop.

Οι δραστηριότητες στη φύση, ο πολιτισμός, η τέχνη και τα παραδοσιακά χωριά σε συνδυασμό με την τοπική γαστρονομία, κέντρισαν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων που εκδήλωσαν τη διάθεση να γνωρίσουν το νησί και να ζήσουν τις μοναδικές εμπειρίες διακοπών που αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων.

Εργαλεία όπως η ψηφιακή εφαρμογή για τους πεζοπόρους των Τηνιακών μονοπατιών, ή η εφαρμογή του ψηφιακού ξεναγού, τα θεματικά videos και το φωτογραφικό υλικό, έδωσαν το στίγμα ενός σύγχρονου προορισμού που επικοινωνεί με μοντέρνες μεθόδους και τεχνολογικά εξελιγμένα μέσα που βοηθούν και τους πράκτορες στη δημιουργία και προώθηση των τουριστικών τους πακέτων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση από τη διοργανώτρια εταιρεία μεταξύ των επαγγελματιών από την Πολωνική αγορά με δώρα από τους συμμετέχοντες ελληνικούς προορισμούς και τις επιχειρήσεις.

Η κυρία Ε. Αλοιμόνου, Αντιδήμαρχος, υπεύθυνη για την τουριστική ανάπτυξη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε ακατάπαυστα τη συστηματική προσπάθεια ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος της Τήνου, στοχεύοντας τόσο στις παραδοσιακές αγορές όσο και σε ευκαιρίες διείσδυσης σε νέες αγορές που φάνηκε να έχουν ανοδική τάση στον εισερχόμενο τουρισμό πριν την εμφάνιση του Covid-19. Σε αυτή την προσπάθεια, συμπορευόμαστε με όλες δυνάμεις του τόπου μας, τους φορείς και τους συλλόγους που στηρίζουν το έργο μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Ένωση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Τήνου για τη δωροθεσία καθώς και την ομάδα του Tinos Food Paths για τα videos και το φωτογραφικό υλικό που μας παρείχαν και που βοήθησε στην ολοκληρωμένη παρουσίαση της τοπικής γαστρονομίας και των δράσεων που γίνονται για την προβολή της».

Πηγή: https://www.tornosnews.gr

Προηγούμενο άρθροFraport: 21 εκατ. λιγότεροι επιβάτες στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια το 11μηνο του 2020
Επόμενο άρθροΝάξος & Μικρές Κυκλάδες: Στοχευμένες κινήσεις για άνοιγμα των αγορών