Νέες πτήσεις προς Κέρκυρα, Κρήτη, Μύκονο, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε από τα αεροδρόμια του Λονδίνου για αυτό το Καλοκαίρι η AEGEAN.

Πιο αναλυτικά, η Μύκονος και η Σαντορίνη θα συνδεθούν με δρομολόγια από το Heathrow με έως και τρεις πτήσεις την εβδομάδα, καθώς και το Ηράκλειο με καθημερινή σύνδεση και τη Θεσσαλονίκη με έως και τρεις πτήσεις την εβδομάδα.

Ακόμη τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα θα εκτελούνται από το Gatwick προς την Κέρκυρα.

Όλες έχουν προγραμματιστεί μεταξύ 17 Μαΐου και 31 Οκτωβρίου, με εξαίρεση την πτήση Heathrow – Μύκονος, που έχει προγραμματιστεί από τις 19 Ιουνίου έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Οι ναύλοι προσφοράς ξεκινούν από 44 £ για απλή μετάβαση προς την Κέρκυρα για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 5 Απριλίου.

Η AEGEAN σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι “το θερινό πρόγραμμα έχει ως στόχο να διευκολύνει τις συνθήκες για μια γρήγορη ανάκαμψη της τουριστικής βιομηχανίας αυτό το Καλοκαίρι”.

Οι νέες πτήσεις είναι επιπρόσθετες των υφιστάμενων πτήσεων από Heathrow προς Αθήνα και των καλοκαιρινών συνδέσεων, με την ελληνική πρωτεύουσα από το Εδιμβούργο, το Μάντσεστερ και το Δουβλίνο.

Πηγή: money-tourism.gr

Προηγούμενο άρθροΟ Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Θηραϊκή Πολιτεία” κ. Ν. Ζώρζος αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Καμάρι στην εκπομπή “Θηραϊκές καλημέρες”
Επόμενο άρθροO Bουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. κ. Φίλιππος Φόρτωμας στην εκπομπή “Θηραϊκές καλημέρες”