Η EasyJet holidays ξεκίνησε και μάλιστα νωρίς την καλοκαιρινή της σεζόν στην Ελλάδα, φέρνοντας τους πρώτους Βρετανούς τουρίστες στη Ρόδο και τη Σαντορίνη.

Παράλληλα, η EasyJet holidays ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε 80 ξενοδοχεία σε ελληνικούς προορισμούς για το καλοκαίρι, επεκτείνοντας τις επιλογές διαμονής στη χώρα μας.

Το επιτελικό στέλεχος της EasyJet holidays, Matt Callaghan, σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Ελλάδα είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της εταιρείας και των πελατών της, γι αυτό ήθελε να γίνει ο πρώτος μεγάλος ταξιδιωτικός πράκτορας που ανοίγει το καλοκαίρι του 2023 στη χώρα μας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η επέκταση της σεζόν έχει θετικό αντίκτυπο στις τοπικές επιχειρηματικές κοινότητες και στους συνεργάτες μας, που κάνουν τις διακοπές μας τόσο ξεχωριστές, πρόσθεσε, εκφράζοντας την προσδοκία για απογείωση των ταξιδιών προς την Ελλάδα το καλοκαίρι.

Προέλευση : https://www.tornosnews.gr/epixeiriseis/tour-operators/61476-h-easyjet-holidays-anoixe-proth-th-sezon-gia-ellada-meta-th-rodo-xekina-h-santorinh-prosthhkh-80-xenodocheion.html

Προηγούμενο άρθροΕπιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων απο την Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
Επόμενο άρθροΤο TripAdvisor εξέδωσε έναν χρήσιμο οδηγό που παρέχει πληροφορίες για τη δημιουργία μίας επιτυχημένης καμπάνιας ξενοδοχείου