Την πίτα της έκοψε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου η Θηραϊκή Πολιτεία με τον επικεφαλής της Νίκο Ζώρζο να ευχαριστεί όλους όσους συμπορεύτηκαν στη μακροβιότερη δημοτική παράταξη που κλείνει 20 χρόνια θετικής συνεισφοράς στον τόπο.

Σχετικά με το έργο της παράταξης ως δημοτικής αρχής για δύο συνεχόμενες τετραετίες ο κ. Ζώρζος ανέφερε οτι πραγματοποιήθηκαν κοινωφελή έργα ύψους περισσοτέρων των 100 εκατομμυρίων ενώ προβλέφθηκαν και σημαντικά μελλοντικά για τα οποία υπάρχει στασιμότητα.

Σχετικά με το παρόν και μέλλον της Θηραϊκής Πολιτείας ο κ. Ζώρζος ανέφερε οτι σήμερα το πρόγραμμα του συνδυασμού που έχει προοπτική και σχεδιασμό δεκαετιών, είναι χωρισμένο σε 7 τομείς καθένας εκ των οποίων δουλεύεται απο ξεχωριστή ομάδα ατόμων, υποψηφίων και μη, με εξειδικευμένες και επαγγελματικές γνώσεις καθένας στον τομέα του.

Η εκδήλωση που συγκέντρωσε τους πολλούς φίλους του συνδυασμού και πραγματοποιήθηκε στο “Φτέλος”, σηματοδότησε επίσημα και τυπικά την έναρξη των προεκλογικών διαδικασιών για την Θηραϊκή Πολιτεία.

Το βίντεο της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε εδω : https://www.youtube.com/watch?v=S1r5kIfOVU8

 

Προηγούμενο άρθροΜέχρι τις 3 Μαρτίου η προθεσμία υποβολής συμμετοχής στον τοπικό διαγωνισμό δώρων γαστρονομίας
Επόμενο άρθροΤο “Ιδρυμα Ηλιόπουλου”για τα νησιά ιδρύει ο Μ. Ηλιόπουλος της Seajets. Τι είπε για MIG, βολές κατά των τραπεζών