Ολοκληρώθηκαν την 1η Οκτωβρίου τα ακτοπλοικά δρομολόγια του ταχύπλοου World Champion jet της Seajets που εξυπηρέτησε για αρκετούς μήνες καθημερινά τη γραμμή Πειραιάς, Σύρος, Μύκονος, Νάξος, Ιος, Σαντορίνη και το αντίστροφο.

Το World Champion Jet είναι το ταχύτερο ταχύπλοο στη χώρα μας και ξεκίνησε τα δρομολόγιά του τον Απρίλιο του 2019, σημειώνοντας έκτοτε και παρά τις αντίξοες συνθήκες στον τουρισμό, πολύ υψηλές πληρότητες, μιάς και συνδέει μεταξύ τους δημοφιλή νησιά με περιορισμένες όμως επιλογές στη σύνδεσή τους.

Λόγω της αποχώρησης του Worldchampion Jet τα δρομολόγια των σκαφών της Sea Jets τροποποιούνται, με αυτά που παραμένουν να συνεχίζουν να ταξιδεύουν μέχρι το τέλος του μήνα.

Συγκεκριμένα, στη γραμμή Πειραιάς-Σύρος-Μύκονος-Νάξος-Ίος-Σαντορίνη το WORLDCHAMPION JET θα αντικατασταθεί από το CHAMPION JET 2 ενώ στη γραμμή Πειραιάς-Σέριφος-Σίφνος-Μήλος το CHAMPION JET 2 θα αντικατασταθεί από το CHAMPION JET 1.

 

Προηγούμενο άρθροΤο Νοσοκομείο της Σαντορίνης αναζητά Παθολόγο και Νεφρολόγο
Επόμενο άρθρο22 χρόνια συμπλήρωσε φέτος η επιστημονική συνεργασία του Ινστιτούτου “Αρχιπέλαγος” με το Τμήμα Επιστημών Ζωής του Πανεπιστημίου Essex στην “Εφαρμοσμένη Θαλάσσια Προστασία”