Σημαντική ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Αμοργού με καρδιολόγο μετά από την απόφαση της 2ηςΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου. Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η πρόσληψη της καρδιολόγου Σταματίας Πάντα ως επικουρικού ιατρού για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Κέντρου Υγείας Αμοργού.

Η απόφαση έχει μεγάλη σημασία για την υγειονομική θωράκιση της Αμοργού καθώς η κάλυψη  της θέσης καρδιολόγου αποτελούσε χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και έγινε πράξη με συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής καλύπτοντας έτσι μια ζωτικής σημασίας ανάγκη για την πρόληψη και περίθαλψη των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος δήλωσε « Η πρόσληψη της καρδιολόγου για το Κέντρο Υγείας του νησιού μας αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση των ενεργειών και των πιέσεων της Δημοτικής Αρχής και της διοίκησης του Κέντρου Υγείας, προς όφελος των πολιτών. Σε αυτή τη μάχη για την υγεία δεν είμαστε μόνοι. Ευχαριστώ τους βουλευτές Κυκλάδων, Γιάννη Βρούτση, Αικατερίνη Μονογυιού και Φίλιππο Φόρτωμα καθώς και τον πρόεδρο τη 2ης ΥΠΕ κ. Χρήστο Ροϊλό που συνέβαλαν καθοριστικά ώστε οι Αμοργιανοί να έχουν την περίθαλψη που τους αξίζει. Ο αγώνας για το καλό της Αμοργού μας συνεχίζεται»

Προηγούμενο άρθροΤζάμπολ Αγάπης από την ΑΕ Σαντορίνης στις 12 Δεκεμβρίου
Επόμενο άρθροΜε το νέο Διοικητή του Γ.Ν.Θ. συναντήθηκε η Δ.Π. “ΤΩΡΑ! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά”