“Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βράβευση της Ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας από την Εθελοντική Ομάδα Σαντορίνης. Τριήμερο γιορτής για την Σαντορίνη η παρουσία στο νησί των πρωταθλητών της Παραολυμπιακής Ομάδας του Τόκυο.

Η εκδήλωση βράβευσης των αθλητών – μελών της Ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας που συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο 2020, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Νοεμβρίου 2021 στους χώρους της Santo Wines…

Με αφορμή τη δράση που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη από τις 5 έως τις 8 Νοεμβρίου, φιλοξενήσαμε σήμερα στο στούντιο και την εκπομπή “Θηραϊκές καλημέρες” τον αθλητή της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας κ. Κωνσταντίνο Καραούζα και τις κυρίες Θαλελαία Καραμολέγκου και Γεωργία Νομικού, μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Σαντορίνης.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτησή μας.

 

Προηγούμενο άρθροΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Πύργου, λόγω απαραίτητων εργασιών νέας σύνδεσης αποχέτευσης στο δίκτυο της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.
Επόμενο άρθροΝ. Συρμαλένιος: Ενωμένοι πέραν από μικροκομματικές επιδιώξεις στον αγώνα για τη διεκδίκηση μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά και κατά της εγκατάστασης μεγάλων βιομηχανικού τύπου ανεμογεννητριών