Η νέα δράση της Εθελοντικής Ομάδας Σαντορίνης “ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ” συνεχίζεται με πολύ αγάπη απο ιδιώτες και επιχειρηματίες που μας προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και εμφιαλωμένο νερό.

Η λέξη “ΝΟΙΑΖΟΝΑΙ” δεν σταματά μόνο στα τρόφιμα.

Μετά την διαπίστωση για τις ανάγκες των συμπολιτών μας σε τρόφιμα κατανοήσαμε ότι οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται και παροχή υγειονομικής φροντίδας και περίθαλψης.

Αυτο που θλίβει την ομάδα μας είναι ότι οι περισσότεροι είναι άτομα τρίτης ηλικίας.

Άνθρωποι που πρόσφεραν στην ζωή τους και τώρα θα έπρεπε να ξεκουραστούν και να χαρούν περισσότερο από ποτέ.

Αντ’ αυτού η αγωνία και το άγχος για την επιβίωση κλονίζει πέρα απο την σωματική τους υγεία και την ψυχική τους.

Με το σκεπτικό και γνωρίζοντας της ανάγκες τους η ομάδα μας δημιουργεί την μονάδα υγείας “ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ” για όλους εκείνους που έχουν επιτακτική ανάγκη πρόσβασης είτε στο Νοσοκομείο Θήρας είτε απο επίσκεψη κατ’ οίκων εθελοντή ιατρού και νοσηλευτή όσων αφορά την σωματική τους υγεία.

Στο κομμάτι της ψυχικής υγείας η ομάδα μας έχει ψυχολόγο που εθελοντικά κι εκείνος προσφέρει της υπηρεσίες του όταν κι όπου κρίνεται απαραίτητο.

Όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν αν δεν είχαμε την δική σας στήριξη.

Ευχαριστούμε θερμά τον ιατρό, νοσηλευτή, την ψυχολόγο για την άμεση και θερμή ανταπόκρισή τους.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κύριο Μαλαματενιο που μας δέχτηκε στο γραφείο του στο Γενικού Νοσοκομείου Θήρας και υποσχέθηκε ότι στην νέα αυτή προσπάθειά θα είναι δίπλα μας με σκοπό την άμεση και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Η μονάδα Υγείας  συνοδεύονται από επιστημονική ομάδα η οποία αποτελείται, μεταξύ άλλων, από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και  καταρτισμένο νοσηλευτικό 

Προηγούμενο άρθροΗ Avis προσελκύει διεθνή κεφάλαια ύψους €130 εκατ. για επενδύσεις στην πράσινη κινητικότητα
Επόμενο άρθροΟ Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (παρ. Σαντορίνης) για την 58η εθελοντική αιμοδοσία