Το Επιμελητήριο Κυκλάδων καλεί κάθε εργαζόμενο του κλάδου τροφίμων και ποτών να παρακολουθήσει το απαραίτητο σεμινάριο σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ), με φυσική παρουσία στο γραφείο Σαντορίνης για το 2023.

 

Κάντε αίτηση στον σύνδεσμο https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=2561&articleid=56424  επιλέγοντας ένα από τα δύο σεμινάρια:

 

  • 24 και 25 Απριλίου πρωί (ώρες 9.00-14.00)

 

  • 24 και 25 Απριλίου απόγευμα (ώρες 16.00-21.00)

 

Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό για κάθε εργαζόμενο του κλάδου τροφίμων και ποτών σε επιχειρήσεις διαμονής, εστίασης, καφέ-μπαρ, εμπορίου, μεταποίησης, μεταφοράς κοκ.

 

Μετά την εκπαίδευση ακολουθεί η διαδικασία της γραπτής αξιολόγησης, η οποία πραγματοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσω της νέας ηλεκτρονικής εφαρμογής εξέτασης του ΕΦΕΤ (eexam).

 

Η επιτυχής ολοκλήρωση της διαδικασίας των εξετάσεων οδηγεί στην απόκτηση του απαραίτητου πιστοποιητικού παρακολούθησης.

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ έκθεση των ITB Berlin και IPK International εμφανίζει διπλασιασμό των διεθνών ταξιδιών το 2022, ενώ κυριάρχησαν οι διακοπές ήλιου και θάλασσας
Επόμενο άρθροΤο BLUE STAR 1 θα δρομολογηθεί σε Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη 1η Ιουλίου – 11 Σεπτεμβρίου για να καλύψει τις καλοκαιρινές ανάγκες