Με πολύ άρωμα Ελλάδας θα είναι το νέο πρόγραμμα πτήσεων της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ώρες.

Συγκεκριμένα, η Ryanair ανακοίνωσε το μεγαλύτερο πρόγραμμα πτήσεων στην ιστορία του αερομεταφορέα από το Δουβλίνο, από όπου το καλοκαίρι του 2023 θα προσφέρει 130 δρομολόγια σε 27 χώρες, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται η Ελλάδα, η Κροατία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Ισπανία.

Η εταιρία θα προσφέρει πτήσεις, μεταξύ άλλων, προς Κω με συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα, προς Ζάκυνθο με συχνότητα 2 φορες εβδομαδιαίως και προς Σαντορίνη με συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα. Οι συνδέσεις με Βερολίνο θα έχουν συχνότητα 24 φορές την εβδομάδα, με τη Κρακοβία 18, με τη Λισαβόνα 32, με το Ντουμπρόβνικ 8 και με τη Λανθαρότε 28. Τα νέα δρομολόγια από το Δουβλίνο είναι 14, και η Ryanair θα πραγματοποιεί πάνω από 2.000 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο αυτό το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα της Ryanair από το Δουβλίνο προσφέρει διπλάσιες πτήσεις από οποιονδήποτε άλλο αερομεταφορέα, ενώ διαθέτει 33 αεροσκάφη στη βάση αυτή.

Προέλευση : https://www.businessnews.gr/epixeiriseis/tourismos/item/260042-ryanair-vazei-sto-programma-nees-ptiseis-pros-ellada?fbclid=IwAR1kXCtRGpTvXWCXWJnjNdt9qKahgPpdf0feohSNVexCZZsFb9CdHZlG1PQ

 

Προηγούμενο άρθροΟι τοποθετήσεις του επικεφαλής της Θηραϊκής Πολιτείας Νίκου Ζώρζου στο χθεσινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων στη Σαντορίνη
Επόμενο άρθροΗ Royal Caribbean ξεκινά να προσφέρει κρουαζιέρες από τον Πειραιά