Στον απολογισμό των δράσεών του κατα τη διάρκεια της βουλευτικής θητείας του προχώρησε ο βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας, με μήνυμά του στους Κυκλαδίτες, στο οποίο αναφέρονται οι ακόλουθες δραστηριότητες και παρεμβάσεις.

 

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν  από τη μεγάλη  νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, στις 7 Ιουλίου 2019 & την πρώτη τιμητική εκλογή μου ως εκπρόσωπος των Κυκλάδων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας,   στέκεται με μεγάλη περηφάνια μπροστά σε κάθε νησιώτη, για όλα όσα έχει πετύχει και για όλες τις μεγάλες και άνισες μάχες που έδωσε.

Βάλαμε τη νησιωτικότητα ψηλά στην πολιτική μας ατζέντα, κάνοντάς την πράξη, με ουσιαστικές παρεμβάσεις και καθοριστικές αποφάσεις!

Συνεχίζουμε #mazi με δύναμη, με πίστη και αγάπη για τον τόπο μας, τις Κυκλάδες μας! 

Φίλιππος 

Νησιωτική Πολιτική
Φίλιππος Φόρτωμας: «Αναβαθμίζουμε ουσιαστικά τον τομέα της Υγείας»
Ως μία από τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις στον τομέα της Υγείας χαρακτήρισε ο Βουλευτής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας με τίτλο «Γιατρός για όλους», που ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία χτες στην Ολομέλεια της Βουλής. Στο Νομό Κυκλάδων, με το παρόν νομοσχέδιο επιτυγχάνεται η κάλυψη των κενών του ΕΣΥ με επιπλέον προσλήψεις και συμβάσεις με ιδιώτες ιατρούς.
Φ. Φόρτωμας: Από τη Μ. Δευτέρα το Μεταφορικό Ισοδύναμο του Α’ εξαμήνου 2021 για επιχειρήσεις
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής κ. Φόρτωμας για την έναρξη πληρωμών από το Υπουργείο Ναυτιλίας του Μεταφορικού Ισοδύναμου για το Α’ Εξάμηνο του 2021 για επιχειρήσεις, συνολικού ποσού 1.807.261,30 € για το Νομό Κυκλάδων.
Συνάντηση Φ. Φόρτωμα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα
Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα ο Βουλευτής συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Μανόλη Πολυκρέτη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η σημαντική πρόοδος που έχει γίνει για την  ένταξη έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που αφορούν τόσο τη Νάξο, όσο και τα άλλα νησιά των Κυκλάδων.
Συνάντηση Φίλιππου Φόρτωμα με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη
Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Τουρισμού με την Υφυπουργό κ. Σοφία Ζαχαράκη πραγματοποίησε ο Βουλευτής όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν τον τομέα του Τουρισμού. Ο κ. Φόρτωμας ανέφερε στην Υφυπουργό την ετοιμότητα των Κυκλάδων για μια δυναμική επανεκκίνησης του Τουρισμού, αλλά και την εξέχουσα θέση που έχουν τα νησιά των Κυκλάδων, στις προτιμήσεις των επισκεπτών διεθνώς.
Φίλιππος Φόρτωμας: “45 εκ. € ενίσχυση των κτηνοτρόφων στα νησιά μας”
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής για την Υπουργική Τροπολογία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που αφορά την οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων κτηνοτροφικής εκμετάλλευσης με 45 εκατ. €. Η ρύθμιση αυτή έρχεται να εξομαλύνει την κατακόρυφη αύξηση στις τιμές των ζωοτροφών, ως αποτέλεσμα της ενεργειακής κρίσης.
Συγχαρητήρια Φίλιππου Φόρτωμα για την ένταξη έργων ύψους 18,9 εκ € σε Άνδρο, Τήνο, Φολέγανδρο, Μήλο, Κύθνο, Σίφνο, Σύρο & Νάξο
Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε ο Φίλιππος Φόρτωμας για την ένταξη έργων ύψους 18.895.743,21 εκ., ευρώ στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» που πέτυχαν οι Δήμοι Άνδρου, Τήνου, Φολεγάνδρου, Μήλου, Κύθνου, Σίφνου, Ερμούπολης και Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και ειδικότερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα.
Συγχαρητήρια Φ. Φόρτωμα για την επιχορήγηση του Δήμου Σίφνου μέχρι του συνολικού ποσού των 581.808,00€ για την αναβάθμιση και λειτουργία των μονάδων αφαλάτωσης
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο κ. Φόρτωμας για την απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Σίφνου μέχρι του συνολικού ποσού των 581.808,00€ για την αναβάθμιση και λειτουργία των μονάδων αφαλάτωσης του Δήμου Σίφνου για χρονικό διάστημα τριών ετών, η οποία υπεγράφη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Φίλιππος Φόρτωμας: “Σε τροχιά ολοκλήρωσης το έργο στο Φράγμα Τσικαλαριού Νάξου”
Συναντήσεις εργασίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Γεωργαντά και το Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτριο Παπαγιαννίδη, πραγματοποίησε ο βουλευτής κ. Φόρτωμας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανόλη Πολυκρέτη, κατά τις οποίες επικεντρώθηκαν σε αναπτυξιακά έργα ύδρευσης και άρδευσης της Νάξου και συγκεκριμένα στην πορεία των εργασιών του Φράγματος Τσικαλαριού Νάξου, για το οποίο υπήρξε δέσμευση ότι θα ξεκινήσει πολύ σύντομα σχετική μελέτη από το Υπουργείο.
Κοινή δήλωση για την αναβάθμιση του λιμένα Τήνου
Παρουσιάστηκε η εναλλακτική πρόταση για την ανάπτυξη του λιμανιού της Τήνου από το Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών στην Τήνο.
Συγχαρητήρια Φίλιππου Φόρτωμα για την επιχορήγηση σχετικά με τις ναυαγοσωστικές υπηρεσίες
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο κ. Φόρτωμας για την επιχορήγηση ύψους 437.164,00 €, για την κάλυψη δαπανών παροχής υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης σε οργανωμένες ή μη παραλίες, που εξασφάλισαν οι Δήμοι Άνδρου, Αντιπάρου, Θήρας, Κιμώλου, Μήλου, Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Πάρου, Σύρου – Ερμούπολης και Τήνου, κατόπιν απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, κ. Στέλιου Πέτσα.
Συνάντηση Φιλίππου Φόρτωμα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας για θέματα των Κυκλάδων
Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Κωνσταντίνο Σκούμα επισκέφθηκε ο Βουλευτής  παρουσία και του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθερίου Οικονόμου. Ο κ. Φόρτωμας αναφέρθηκε στο γενικότερο ζήτημα υποστελέχωσης των αστυνομικών τμημάτων  των νησιών και στην επιτακτική ανάγκη ενίσχυσής τους με ανθρώπινο δυναμικό, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, λόγω και της αυξημένης τουριστικής κίνησης. Με τον τρόπο αυτό, θα ενισχυθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών, αλλά ταυτόχρονα και των επισκεπτών.
Παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών
Με ενέργειες του Φίλιππου Φόρτωμα, η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, θα προβεί άμεσα στην παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών.
Συγχαρητήρια Φ. Φόρτωμα για την επιχορήγηση της ΔΕΥΑΘ Θήρας ύψους 119.040,00€ για την για την ενοικίαση μονάδας αφαλάτωσης στα Φηρά
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Βουλευτής για την απόφαση επιχορήγησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμου Θήρας (ΔΕΥΑΘ) μέχρι του συνολικού ποσού των 119.040,00 € για την ενοικίαση μονάδας αφαλάτωσης δυναμικότητας 500μ3/ημέρα στην Δ.Κ. Φηρών, η οποία υπεγράφη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Συγχαρητήρια Φίλιππου Φόρτωμα για την έγκριση έργων Ύδρευσης σε Δονούσα, Σχοινούσα, Κουφονήσια, Αμοργό και Φολέγανδρο
Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε ο βουλευτής Φ. Φόρτωμας για τις επιχορηγήσεις συνολικού ποσού 191.000,00 € που εγκρίθηκαν από την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής οικονομικού έτους 2022 και αφορούν τα νησιά Δονούσα, Σχοινούσα, Κουφονήσια, Αμοργό και Φολέγανδρο.
Κοινοβουλευτικό Έργο & Πολιτικές Παρεμβάσεις
«Στρατηγική αναβάθμιση του θαλάσσιου τουρισμού ως ανταγωνιστικό διεθνές πλεονέκτημα»

Για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη δραστηριότητα των επαγγελματικών πλοίων αναψυχής και των τουριστικών ημερόπλοιων, μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Φίλιππος Φόρτωμας ως εισηγητής της πλειοψηφίας, κατά τη συζήτηση του σ/ν του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με τίτλο «Εκσυγχρονισμός του θεσμικού πλαισίου για τη δραστηριοποίηση των πλοίων αναψυχής και των τουριστικών ημερόπλοιων, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου των επαγγελματικών πλοίων αναψυχής και άλλες διατάξεις».

Φ. Φόρτωμας: «Προωθούμε τις αναγκαίες πολιτικές για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος»
Για την ανάγκη επίτευξης κλιματικής ουδετερότητας έως το 2050 και την προσαρμογή μας στην κλιματική αλλαγή, με τρόπο βιώσιμο, περιβαλλοντικά, οικονομικά, αλλά και κοινωνικά, μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Φίλιππος Φόρτωμας, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενεργείας, με τίτλο «Εθνικός Κλιματικός Νόμος – Μετάβαση στην κλιματική ουδετερότητα και προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή».
Φίλιππος Φόρτωμας: «Να ενισχυθούν οι δαπάνες λειτουργίας εργοστασίων αφαλάτωσης ύδατος για τους νησιωτικούς δήμους»

Την ανάγκη αύξησης του συνολικού ποσού που κατανέμεται από τους ΚΑΠ προς τους ΟΤΑ, για την κάλυψη των αυξημένων δαπανών λειτουργίας εργοστασίων αφαλάτωσης ύδατος, ώστε να ενισχυθούν αντίστοιχα και οι νησιωτικοί ΟΤΑ, ανέδειξε ο Βουλευτής με σχετική αναφορά, την οποία κατέθεσε σήμερα προς τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Μαυρουδή Βορίδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στυλιανό Πέτσα.

Επισκέψεις στα Νησιά
Με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ο Φίλιππος Φόρτωμας στη Νάξο
Τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, κατά την επίσημη επίσκεψή του στη Νάξο, συνόδευσε ο Βουλευτής, στο πλαίσιο των γενικότερων επισκέψεων που πραγματοποιεί στη νησιωτική περιφέρεια. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν και ανακοινώθηκαν θέματα που απασχολούν τη Νάξο, την Αμοργό και τις Μικρές Κυκλάδες αλλά και τη Νησιωτικότητα εν γένει.
Στην  Ίο ο Φίλιππος Φόρτωμας

Την Ίο επισκέφθηκε ο βουλευτής Φ. Φόρτωμας, όπου και πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Γκίκα Γκίκα, συμμετείχε σε σύσκεψη φορέων, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας και συναντήθηκε με την Πρόεδρο και τα μέλη της ΔημΤΟ  Ίου και παρευρέθηκε σε θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα σε Πάρο και Αντίπαρο
Την Πάρο και την Αντίπαρο επισκέφτηκε ο Φ. Φόρτωμας, συναντήθηκε με επιχειρηματίες και κατοίκους και συζήτησε μαζί τους για την πορεία της τουριστικής περιόδου, αλλά και για θέματα της καθημερινότητάς τους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πάρο ο Βουλευτής πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Πάρου, κ. Μάρκο Κωβαίο, τον Έπαρχο Πάρου Αντιπάρου κ. Κων/νο Μπιζά, τον Πρόεδρο του Ν.Ο. Πάρου κ. Ηλία Κουντρομιχάλη, ΤΟΝ Πρόεδρο των αλιέων Πάρου κ. Δημήτρη Σκιαδά, την Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου κ. Κατερίνα Βιτζηλαίου, καθώς και μέλη του Συμβουλίου.
Στην Μήλο και την Κίμωλο ο Φίλιππος Φόρτωμας
Την Μήλο και την Κίμωλο επισκέφθηκε ο βουλευτής Φ. Φόρτωμας, όπου συμμετείχε στους εορτασμούς των Ιερών Κατακομβών, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τοπικούς φορείς και να συνομιλήσει για ζητήματα που απασχολούν τα δύο νησιά.
Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα σε Νάξο, Ίο, Πάρο και Τήνο
Εξαήμερη επίσκεψη σε Νάξο, Ίο, Πάρο και Τήνο πραγματοποίησε ο Βουλευτής, κατά τη διάρκεια της οποίας συμμετείχε σε κλαδικές συναντήσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και θρησκευτικές γιορτές, καθώς επίσης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους τοπικούς φορείς για την πορεία της τουριστικής περιόδου, αλλά και τα θέματα που ενδιαφέρουν το κάθε νησί ξεχωριστά.
Δημοσιότητα
«Ενεργειακή αυτονομία και οικονομική ανταγωνιστικότητα»
Άρθρο στην εφημερίδα Μανιφέστο
Συνέντευξη του Φίλιππου Φόρτωμα στο CycladesLive.gr
Συνέντευξη στην ιστοσελίδα CycladesLive.gr, παραχώρησε o Βουλευτής Τουρισμού. Στο επίκεντρο βρέθηκαν θέματα της επικαιρότητας, όπως τα προβλήματα που εντοπίζονται στο Γενικό Νοσοκομείο της Σύρου, η ακρίβεια και ο τουρισμός.
Ο Φίλιππος Φόρτωμας στον Alpha Radio 98,9 για το νέο θεσμικό πλαίσιο των πλοίων αναψυχής
Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Radio 98,9 και στην εκπομπή “Τρίποντο στην Οικονομία” με τον Χάρη Ντιγριντάκη, παραχώρησε ο κ. Φόρτωμας ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στο σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τίτλο: “Εκσυγχρονισμός του θεσμικού πλαισίου για τη δραστηριοποίηση των πλοίων αναψυχής και των τουριστικών ημερόπλοιων, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου των επαγγελματικών πλοίων αναψυχής και άλλες διατάξεις”, για το οποίο ήταν εισηγητής στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη 19-04-2022.
Συνέντευξη του Φίλιππου Φόρτωμα στον “Alpha Radio 98,9”
Στον ραδιοφωνικό σταθμό “Alpha Radio 98,9” και στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο Χαλαρά” με τον Βαγγέλη Γιακουμή, φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής. Κατά της διάρκεια της εκπομπής, η οποία εξέπεμψε από το νησί της Σαντορίνης, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν τον Τουρισμό και την Υγεία τόσο για τη Σαντορίνη, όσο και για όλα τα νησιά των Κυκλάδων.
Συνέντευξη του Φίλιππου Φόρτωμα στο “Κανάλι Ένα Πειραιάς 90,4”
Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Κανάλι Ένα Πειραιάς 90,4” και στην εκπομπή “Προπαντός ψυχραιμία” με τον Νίκο Μπαρδούνια, παραχώρησε ο Φίλιππος Φόρτ, στην οποία συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας, όπως η πορεία της τουριστικής κίνησης στα νησιά, η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους Δημάρχους των μικρών νησιών, το ζήτημα της κάλυψης των κενών θέσεων στις δομές Υγείας, η ενίσχυση της εργασίας, η επιδοματική πολιτική, η ενεργειακή κρίση, η ακρίβεια και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Συνέντευξη στον Aegean Voice 107,5 Fm – Κυκλάδες On Air
Στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού Aegean Voice 107,5 Fm στη Νάξο και στην εκπομπή “Κυκλάδες on Air” με τον Νικόδημο Λιανό και τη Μαντώ Στουρνάρα , φιλοξενήθηκε την Τρίτη 10 Μαϊου ο Βουλευτής Κυκλάδων. Στη συνέντευξη συζητήθηκαν εκτενώς τα θέματα της επικαιρότητας και συγκεκριμένα οι συζητήσεις και οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την επίσκεψη στη Νάξο του Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, η επικουρική ενίσχυση που θα δοθεί στους αγροκτηνοτρόφους από το Υπουργείο Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής, τα θέματα Υγείας και οι διακομιδές ασθενών, η ανάγκη δημιουργίας και αναβάθμισης των υποδομών στα νησιά και ιδιαίτερα των λιμανιών και των αεροδρομίων. Συζητήθηκε, ακόμη, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, η Νησιωτικότητα, το Μεταφορικό Ισοδύναμο, η ενεργειακή-οικονομική κρίση, η ακρίβεια καθώς και οι ενέργειες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεών τους στην Ελληνική Οικονομία, στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις.
Ο Φίλιππος Φόρτωμας στο ραδιόφωνο του Aegean Voice 107.5
Συνέντευξη του Βουλευτή στον Aegean Voice 107.5-Η φωνή του Αιγαίου και στην εκπομπή “Cyclades On Air” με τον Νικόδημο Λιανό και τη Μαντώ Στουρνάρα.
Ο Φίλιππος Φόρτωμας στον Μεσόγειος FM 105,4
Στον ραδιοφωνικό σταθμό Μεσόγειος FM 105,4 και στην εκπομπή “Αποχρώσεις” φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα της επικαιρότητας όπως η έναρξη της τουριστικής περιόδου η οποία ήδη καταγράφει εξαιρετικά αποτελέσματα στα νησιά, το πανευρωπαϊκό φαινόμενο της ακρίβειας, οι επόμενες εθνικές εκλογές και ο τομέας υγείας στο νομό Κυκλάδων.
Συνέντευξη του Φίλιππου Φόρτωμα στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων 101,3 fm
Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Ραδιοφωνία Κυκλάδων 101,3 Fm Stereo” και στην εκπομπή “Πρωινός καφές” με τον Τριαντάφυλλο Τριανταφυλλίδη, παραχώρησε ο Βουλευτής . Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν διάφορα θέματα της επικαιρότητας, όπως τα προβλήματα που εντοπίζονται στο Γενικό Νοσοκομείο της Σύρου, η ενεργειακή κρίση, η ακρίβεια, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και ο τουρισμός.
Ο Φίλιππος Φόρτωμας στο “ART TV” και στην εκπομπή “Χωρίς Χρώμα” για τα θέματα της επικαιρότητας

Ο Βουλευτής φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό “ART TV” και στην εκπομπή “Χωρίς Χρώμα”, όπου σχολίασε θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας όπως η πανδημία, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τα μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης.

Ο Φίλιππος Φόρτωμας στην εκπομπή “Kontra 24”
Ο κ. Φόρτωμας φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό “KONTRA CHANNEL” και στην εκπομπή “KONTRA24”, όπου σχολίασε θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας όπως τα μέτρα αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας, ενώ σε πολιτικό επίπεδο έγινε αναφορά στις δημοσκοπήσεις και στα σενάρια πρόωρων εκλογών.
Ο Φίλιππος Φόρτωμας στο “Kontra 24” για όλη την επικαιρότητα
Στον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” και στην εκπομπή “Kontra24” με την Αναστασία Γιάμαλη, φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής και σχολίασε θέματα της επικαιρότητας όπως η αντιμετώπιση της ακρίβειας και της οικονομικής-ενεργειακής κρίσης, ο πόλεμος στην Ουκρανία, η πορεία της ελληνικής οικονομίας, η πανδημία του covid-19 και η φορολόγηση των υπερκερδών.
Ο Φίλιππος Φόρτωμας στο ΑΡΤ TV και στην εκπομπή “Χωρίς Χρώμα”

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα συνταγογράφησης για τον Ιούλιο στις κοινότητες της Σαντορίνης
Επόμενο άρθροΣυρμαλένιος: Οι Περιφέρειες υποστελεχωμένες και έξω από το σχεδιασμό του Ταμείου Ανάκαμψης