Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κατοίκων της Σαντορίνης και των γύρω νησιών έγινε στην Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Κοντά μας βρέθηκαν ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου κ. Ν. Διαμαντόπουλος, η κα Γεωργία Ορφανάκη ιατρός νεφρολόγος και ο κ. Αριστείδης Μήτρου ορθοπεδικός χειρουργός.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας.

Ο αριθμός των γιατρών, οι ειδικότητές τους, ο σχεδιασμός περαιτέρω ενίσχυσης του νοσοκομείου με προσωπικό, εξοπλισμό και η επέκταση των ήδη υπαρχόντων τμημάτων αλλά και των κτηριακών εγκαταστάσεων, το καθεστώς λειτουργίας του νοσοκομείου (ΑΕΜΥ ΑΕ) και η διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του ήταν κάποια απο τα θέματα που συζητήθηκαν. Επιπλέον, οι γιατροί, μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, για τις πολύ σοβαρές επεμβάσεις που έχουν ήδη γίνει στο νοσοκομείο αλλά και για τη λειτουργία του νεφρολογικού και την επέκτασή του.

Θέματα οργανωτικού – διοικητικού περιεχομένου όπως για παράδειγμα το “κλείσιμο” των ραντεβού για εξετάσεις επίσης μπήκαν στο τραπέζι της συζήτησης.

Παρακολουθήστε τη συζήτηση στο video που ακολουθεί

Προηγούμενο άρθροΣυνδικάτο εργατοϋπαλλήλων τουρισμού Επαρχίας Θήρας: “Ο αγώνας των εργαζομένων στο Δήμο είναι και δικός μας αγώνας!”
Επόμενο άρθροΑΣΕ Θήρας: “Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους στους Δήμους και τις σχολικές καθαρίστριες”