Με αφορμή την ολοκλήρωση του «Dappos Summer Class» για την καλοκαιρινή περίοδο, φιλοξενήσαμε σήμερα 25 Αυγούστου στην εκπομπή “Θηραϊκές καλημέρες” τον Πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ κ. Βασίλη Αλαφούζο.

Ο κ. Αλαφούζος αναφέρθηκε στη δράση,σε όσα προγραμματίζονται στο μέλλον από τον ΔΑΠΠΟΣ αλλά και στο Santorini Experience.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠΠΟΣ

Με ανάμεικτα τα συναισθήματα της περηφάνιας, της ικανοποίησης, της ευτυχίας και της συγκίνησης ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 η Β’ και τελευταία περίοδος του «Dappos Summer Class».

Για έξι εβδομάδες είχαμε την αμέριστη χαρά να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά του νησιού μας να αξιοποιήσουν δημιουργικά το καλοκαίρι τους στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου, δίνοντας του τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με διάφορα αθλήματα (μπάσκετ, βόλεϊ, πυγμαχία, taekwondo κ.α), να γνωρίσουν τη μουσική, το χορό, το θέατρο, τις εικαστικές τέχνες και παράλληλα να διασκεδάσουν μέσω δραστηριοτήτων δημιουργικής απασχόλησης και παιχνιδιών κοινωνικοποίησης, τηρώντας πάντα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μέσα από την καρδιά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την άψογη συνεργασία τους και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν σε μία τόσο δύσκολη περίοδο, τους εκπαιδευτές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πλαισίωσαν με αγάπη τα παιδιά κι επίσης τους εργαζόμενους του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για την εξαιρετική τους παρουσία και τον άψογο επαγγελματισμό που έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του «Dappos Summer Class».

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη τους σε αυτό το εγχείρημα τον Αθλητικό Όμιλο Θήρας, την Αθλητική  Ένωση  Σαντορίνης, το σύλλογο Πάνθηρας – Margarita’s Gymnastics, το σύλλογο πυγμαχίας «Santorini’s Fighters» – Στέλιος Φώτης, τον αθλητικό Σύλλογο «Βασιλιάς Θήρας» – Αρτέμης Καραμολέγκος, τον πολιτιστικό σύλλογο «Εν οδώ» – Αντώνης Γάκης, τη σχολή καταδύσεων Σαντορίνης «Dive Safarι» – Τσατσανίδης Βασίλης, το Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Θήρας – Κωνσταντίνος Γρηγορίου, το σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τη Φιλαρμονική  του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το ερχόμενο καλοκαίρι με την υπόσχεση ότι ο ενθουσιασμός μας θα είναι ακόμα περισσότερος, προκειμένου να προγραμματίσουμε ακόμα καλύτερα το επόμενο «Dappos Summer Class».

Προηγούμενο άρθροΟ καρδιολόγος κ. Βασίλης Νομικός στην εκπομπή “Θηραϊκές καλημέρες”
Επόμενο άρθροΟ κ. Βαγγέλης Σιγάλας, για την 60η Εθελοντική Αιμοδοσία, στην εκπομπή “Θηραϊκές καλημέρες”