Στην υπογραφή Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας προέβησαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Σικίνου, Βασίλης Μαράκης, βάσει της οποίας η Περιφέρεια θα υλοποιήσει το έργο «Πλακόστρωση στην περιοχή Γαλανός Χώρας Σικίνου», συνολικού προϋπολογισμού 109.120,00 €.

Βάσει της Διαβαθμιδικής Σύμβασης και στο πλαίσιο της υποστηρικτικής λειτουργίας της προς τους Δήμους της περιοχής ευθύνης της, η Περιφέρεια δια του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης Μικρών Δήμων, αναλαμβάνει την αρμοδιότητα εκτέλεσης του έργου, για λογαριασμό του Δήμου Σικίνου.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 109.120,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και καλύπτεται από ίδιους πόρους του Δήμου Σικίνου.

Η διάρκεια ισχύος της Διαβαθμιδικής Σύμβασης είναι 21 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της, με δυνατότητα παράτασης.

Προηγούμενο άρθροWTAAA: Συνάντηση 5 ηπείρων στην Αθήνα για τον παγκόσμιο οργανωμένο τουρισμό. Η Ελλάδα ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων στα ταξίδια
Επόμενο άρθροΞεκίνησαν οι επισκέψεις των μαθητών στο ενεργειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πραγματοποιεί ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας