Συναντήσεις που αντανακλούν το αυξημένο κύρος της ελληνικής ναυτιλίας με κυβερνητικούς παράγοντες άλλων χωρών αλλά και επικεφαλής φορέων της διεθνούς ναυτιλίας έχουν τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο των «Ποσειδωνίων 2022», η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) Μελίνα Τραυλού και το προεδρείο της ΕΕΕ.

Ειδικότερα, το προεδρείο της ΕΕΕ υποδέχθηκε τον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Έργων της Μάλτας, δρα Aaron Farrugia, και την πρόεδρο της Ενωσης Μαλτέζων Εφοπλιστών Μαρίλι Φραγκίστα.

Επίσης συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου Θέμη Παπαδόπουλο και τον πρώην πρόεδρο Φίλιππο Φιλή και νυν πρόεδρο της ECSA. Ακόμη συνομίλησαν με τον πρόεδρο της INTERTANKO της Διεθνούς Ένωσης Ανεξάρτητων Ιδιοκτητών Δεξαμενόπλοιων Paolo D’ Amico και τον Robert Courts MP, αρμόδιο για θέματα ναυτιλίας υπουργό Μεταφορών του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Ποσειδώνια 2022: Συναντήσεις Κορυφής της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Προηγούμενο άρθροΣυρμαλένιος: «Η υποστελέχωση στην Περιφέρεια και ειδικά στα νησιά έχει ξεπεράσει κάθε όριο»
Επόμενο άρθροΗ Qatar Airways προσγειώνεται στη Σαντορίνη – Η αεροπορική εταιρεία δρομολογεί τρεις πτήσεις την εβδομάδα προς το διάσημο ελληνικό νησί