Τον προγραμματισμό του για τη διοργάνωση “Ομάδων Γονέων” για τη νέα χρονιά πραγματοποιεί ο Θησέας Κυκλάδων και ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς με την ακόλουθη ανακοίνωση.

Προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα να προχωρήσει, σε ένα δεύτερο επίπεδο κατανόησης και εκπαίδευσης,  η ευαισθητοποίηση που προσέφεραν τα τρία εργαστήρια, διοργανώνουμε, ειδικά για σας που συμμετείχατε σε αυτά, δύο ομάδες γονέων.

Στις ομάδες, πρωινή και απογευματινή, θα έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε περισσότερο τα συγκεκριμένα ζητήματα, καθώς και άλλα που αφορούν τον ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, αλλά και απαιτητικό ρόλο του γονιού σήμερα. Επιπλέον, αποτελούν ένα χώρο ασφάλειας, μοιράσματος και στήριξης, καθώς τα μέλη της ομάδας παραμένουν σταθερά σε όλη τη διάρκειά της.

Η κάθε ομάδα θα έχει διάρκεια 7-10 εβδομαδιαίων συναντήσεων, ανάλογα με τις δυνατότητες των συμμετεχόντων, θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο και θα πραγματοποιούνται:

Κάθε Τετάρτη πρωί 10.00-12.00 &

Κάθε Τετάρτη απόγευμα 6.00-8.00 ή 6.30-8.30

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, στην ομάδα που μπορείτε, στο 2284024745 έως τις 20 Δεκεμβρίου 2022.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναστασία Προκοπίου

Επιστημονικά Υπεύθυνη

Κ.Π. «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»

Προηγούμενο άρθροΣημαντική μείωση καταγράφεσαι για τρίτο συνεχή μήνα σε ατυχήματα και παθόντες σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο στην Π.Ν.Α. σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου
Επόμενο άρθροΔικαίωση της “ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ”. Αντισυνταγματική κρίθηκε η μεταφορά αρμοδιοτήτων από το Δημοτικό συμβούλιο σε επιτροπές των Δήμων