Η εταιρεία κρουαζιέρας Costa Cruises παρουσίασε τις κρουαζιέρες της για το έτος 2024, με δυνατότητα κράτησης από αρχές Φεβρουαρίου και οι οποίες προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία από διακοπές στη Μεσόγειο και τη Βόρεια Ευρώπη.

Τρία πλοία θα είναι αφιερωμένα στη δυτική Μεσόγειο, για εβδομαδιαίες κρουαζιέρες που θα προσεγγίζουν μερικούς από τους πιο όμορφους προορισμούς στην Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

Τα τελευταίας γενιάς αδελφά πλοία, Costa Smeralda, Costa Toscana και Costa Pacifica θα δρομολογηθούν σε αυτές τις κρουαζιέρες.

Το Costa Smeralda θα φεύγει από τη Γένοβα κάθε Παρασκευή, αρχής γενομένης από τις 22 Μαρτίου, για να επισκεφθεί τη Μασσαλία, τη Βαρκελώνη, την Κάλιαρι, τη Νάπολη και την Τσιβιταβέκια.

Αντίθετα, η Costa Toscana θα βρίσκεται στη Σαβόνα κάθε Σάββατο, από τα τέλη Μαρτίου, για ένα δρομολόγιο που θα προσεγγίζει τη Μασσαλία, τη Βαρκελώνη, την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, το Παλέρμο και την Τσιβιταβέκια.

Από τις 5 Μαΐου το Costa Pacifica θα βρίσκεται στη Σαβόνα κάθε Κυριακή, για να ανακαλύψει τη Civitavecchia, την Ajaccio, την Palma de Mallorca, τη Valencia και τη Μασσαλία.

Το Costa Deliziosa θα πλεύσει στην ανατολική Μεσόγειο, με δρομολόγιο που θα περιλαμβάνει Marghera/Βενετία, Μπάρι, τα ελληνικά νησιά Σαντορίνη, Μύκονος και Κατάκολο.

Επίσης, επιβεβαιώθηκαν οι κρουαζιέρες από τον Τάραντα και την Κατάνια, με προορισμό τα ελληνικά νησιά και τη Μάλτα, η πώληση των οποίων θα είναι ανοιχτή τις επόμενες εβδομάδες.

Στη Βόρεια Ευρώπη, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα αποπλέουν τα τρία πλοία Costa Favolosa, Costa Fascinosa και Costa Diadema. Το τελευταίο θα προσφέρει εβδομαδιαίες κρουαζιέρες από το Κίελο, με προορισμό την Κοπεγχάγη και τα νορβηγικά φιόρδ.

Προέλευση : https://portnet.gr/main-article/48337-santorini-mykonos-kai-katakolo-stis-krouazieres-tis-costa-cruises.html

Προηγούμενο άρθροΣτοχευμένες αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Ν. Αιγαίου. Ελέχθησαν 482 άτομα, 376 οχήματα, 20 καταστήματα και βεβαιώθηκαν 155 παραβάσεις
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού