Η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε σήμερα, ημέρα των Αγίων Θεοφανείων, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όπου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β’, παρουσία της Γενικής Γραμματέως Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χριστιάνας Καλογήρου. Στη συνέχεια, η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στο Λιμάνι, όπου και πραγματοποιήθηκε η ρίψη του Τιμίου Σταυρού.
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα η Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε: «Τα Θεοφάνεια αποτελούν μία από τις πιο σπουδαίες και λαμπρές γιορτές της Χριστιανοσύνης και Μεγάλη Ημέρα για την Ορθοδοξία. Εύχομαι Χρόνια Πολλά, Υγεία και Φώτιση σε όλες και σε όλους. Η Θεία Φώτιση να φέρει ανάταση στις ψυχές όλων μας. Εύχομαι η Χάρη του Θεού να φωτίσει κάθε σας σκέψη, κάθε σας πράξη και κάθε βήμα στη ζωή σας.»

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Προηγούμενο άρθροΝ. Συρμαλένιος: «Η υποβολή δηλώσεων στο Κτηματολόγιο στις Κυκλάδες έχει επιφέρει μεγάλη ταλαιπωρία στους πολίτες χωρίς κανένα πρακτικό αποτέλεσμα»
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο απο το Πτωχοκομείο Θήρας προς τους δωρητές του