Τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε η Δήμαρχος Σίφνου κα Μαρία Ναδάλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε διεξοδικά η πορεία των εργασιών του έργου της αποχέτευσης, για την ομαλή εξέλιξη των οποίων ενημερώθηκε αναλυτικά ο κ. Αντιπεριφερειάρχης.

Επίσης, συζητήθηκαν η ολοκλήρωση των εργασιών στο ΕΠΑΛ Σίφνου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η ολοκλήρωση της μελέτης του γηπέδου 5Χ5 στον Αρτεμώνα.

Ειδική αναφορά έγινε στην εκδίκαση της υπόθεσης του λιμανιού στις Καμάρες από το Συμβούλιο Επικρατείας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει η πιθανότητα να πάρει αναβολή.

Από την πλευρά του ο κ. Λεονταρίτης ενημέρωσε την κα Ναδάλη για το μεγάλο έργο των ασφαλτοστρώσεων που θα ξεκινήσει το 2022 στο νησί και απεδέχθη το αίτημα της Δημάρχου για συνδρομή της Περιφέρειας στην ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου του Πανσιφναϊκού.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο κ. Λεονταρίτης ανέφερε:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη θετική πορεία των έργων στο νησί, με προβληματίζει όμως η πιθανότητα νέας αναβολής εκδίκασης της υπόθεσης του λιμανιού στις Καμάρες από το Συμβούλιο Επικρατείας.

Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο δικαστικός Γολγοθάς θα τελειώσει και ότι θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις λιμενικές εγκαταστάσεις του νησιού, το οποίο αποτελεί επιθυμία και της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων του».

Προηγούμενο άρθροΛαϊκή Συσπείρωση Θήρας: “Θηρασιά, ο φτωχός συγγενής”
Επόμενο άρθροΔΑΠΠΟΣ: “Όλη η Σαντορίνη ένα χωριό… Χριστουγεννιάτικο”