Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για τις επιχορηγήσεις συνολικού ποσού 288.000,00 € που εγκρίθηκαν δυνάμει αποφάσεων της ηγεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε συνεργασία με το Πράσινο Ταμείο, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου».
Συγκεκριμένα, για το Δήμο Αμοργού, εγκρίθηκε το ποσό των 160.000,00 €, για την προμήθεια αποκατάσταση κινηματογραφικής λέσχης και για το Δήμο Φολεγάνδρου, εγκρίθηκε επιχορήγηση ύψους 128.000,00 €, για ανάπλαση τμήματος παραλιακού μετώπου στην περιοχή «Καραβοστάση».

Σε συνέχεια των ανωτέρω αποφάσεων που υπεγράφησαν, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, αλλά και τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, Στάθη Σταθόπουλο, για την απόφαση αυτή, αλλά και να συγχαρώ τους Δημάρχους των δύο νησιών, Λευτέρη Καραΐσκο και Ευθαλία Παπαδοπούλου, για τις άοκνες προσπάθειές τους. Οι επιχορηγήσεις που θα δοθούν στα νησιά της Αμοργού και της Φολεγάνδρου, θα συνδράμουν στην βιώσιμη ανάπτυξη των δύο νησιών και στην αναβάθμιση δύο πολύ σημαντικών έργων για τις τοπικές κοινωνίες. Συνεχίζουμε μαζί! ».

Προηγούμενο άρθροΓ. Πολυχρονάκος: ‘’ Αυτόνομη Υγειονομική Περιφέρεια για τις Κυκλάδες και τα νησιά του Αιγαίου.’’
Επόμενο άρθροΔιαγωνισμό για την ανάδειξη της φυσικής και γεωλογικής κληρονομιάς της Ανάφης, προκηρύσσει η Περιφέρεια. Επιδιώκεται η περαιτέρω ανάδειξη του Μονολίθου που θεωρείται ο δεύτερος μεγαλύτερος της Μεσογείου