Το πρωί του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου αναχώρησε η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης για το προπονητικό camp και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου & Κρήτης 2023, που διοργανώνουν η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων – Chania Sailing Club, στα Χανιά, το διάστημα 18-25/2 .
Η ομάδα της Σαντορίνης αποτελείται από 10 αθλητές και αθλήτριες, 9 στην κατηγορία των Optimist και 1 σ’ αυτή των ILCA 4. Την αποστολή συνοδεύει η προπονήτρια του ομίλου, Ζωή Καραμπάτσου.
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές μας και σε όσους συμμετέχουν.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης ευχαριστεί θερμά την Αιγαίο Πελαγος και την ΑΝΕΚ καθώς και το pelican travel για τα ακτοπλοϊκά εισητηρια.

AnekLines Anek
Σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος αναφέρει οτι προορισμός είναι οι εμπειριες από ακόμα ένα περιφερειακό, αυτή τη φορά στον Ιστιοπλοικό Όμιλο Χανίων.
Επίσης, απο τις ανακοινώσεις του Ομίλου Σαντορίνης μάθαμε οτι ύστερα απο πρόταση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, ένα νέο πρόγραμμα ιστιοπλοϊας ανοίγει πανιά στο νησί μας.
Πρίν απο λίγες ημέρες και μέσω της  Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, παραλήφθηκαν  σκάφη τύπου Hansa και ειδικός γερανός μετακίνησης, υλικά όπου θα βοηθήσουν στην έναρξη του προγράμματος ιστιοπλοϊας για ΑΜΕΑ.
Ένα νέο ταξίδι ξεκινάει…..
Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης θέλει να ευχαριστήσει θερμά την μεταφορική εταιρεία “Α.ΧΑΛΑΡΗΣ” και τον κύριο Αντώνη Χάλαρη για την δωρεάν μεταφορά των ιστιοπλοϊκών σκαφών.
Τέτοιες κινήσεις από τους επιχειρηματίες του νησιού μας, δείχνουν την κοινωνική ευαισθησία που τους διακρίνει. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν το παράδειγμα και άλλοι ώστε να προχωρήσει μπροστά ο ναυταθλητισμός για όλους, στο νησί μας.
Και βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης οργανώνει και φετος, μαθήματα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας στη Σαντορίνη.
Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν αναγνωρισμένο πτυχίο ιστιοπλοΐας.
Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.santorininc.com ή τηλεφωνικά στο 6981571081
Λόγω πολλών ενδιαφερομένων, θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.
Προηγούμενο άρθρο1 εκατ. ευρώ από τον Μάριο Ηλιόπουλο της Seajets στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας​
Επόμενο άρθροΈνωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Η Σαντορίνη εκπέμπει SOS. Απαράδεκτη η επικρατούσα κατάσταση στη χωματερή. Ανάγκη η άμεση παρέμβαση.