Με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα της 60 ης εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας από 2-10 Οκτωβρίου.

Προσήλθαν 1032 αιμοδότες και από αυτούς απορρίφθηκαν 102 και συγκεντρώθηκαν 930 μονάδες αίματος.

Οι νέοι αιμοδότες ανήλθαν στους 193.

Ευχαριστίες θερμές απευθύνουμε σε όλους τους αιμοδότες που απλόχερα χάρισαν ζωή από τη ζωή τους στον άγνωστο συνάνθρωπο και απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράγματι « έκρηξη αγάπης».

Με τη μαζική συμμετοχή τους κάνουν όλους μας υπερήφανους και κατατάσσουν το νησί μας πρωτοπόρο στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας στην χώρα μας και ανάμεσα στις δέκα πρώτες θέσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πολλά ευχαριστώ και στο κλιμάκιο της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «η Αγία Σοφία» που διενήργησε την αιμοληψία αλλά και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση και αυτής της συλλογικής πανθηραϊκής προσπάθειας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας το Μάϊο του 2022 με την ευχή να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί μέχρι τότε για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Προηγούμενο άρθροΥποβλήθηκε από το “ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου Α.Ε.” η πρόταση για χρηματοδότηση της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Νάξου
Επόμενο άρθροΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος την Τρίτη 12 Οκτωβρίου λόγω τεχνικών εργασιών