Στο γραφείο του Επάρχου κυρίου Χ. Δαρζέντα βρέθηκε σήμερα η κάμερα του thiraradio.gr, όπου συνομιλήσαμε με τον Έπαρχο Θήρας κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα για θέματα που αφορούν στις αρμοδιότητες του Επαρχείου.

Πλήρης ανάλυση έγινε για τις δραστηριότητες των υπηρεσιών, και συγκεκριμένα του τμήματος Συγκοινωνιών, υγείας, αγροτικής οικονομίας, περιβάλλοντος, ανάπτυξης, αλλά και για το γραφείο πολιτικής προστασίας του Επαρχείου Θήρας.

Ο κ. Έπαρχος αναφέρθηκε επιπλέον στη συνέχεια των εργασιών του δρόμου Αεροδρομίου – Οίας, παραθέτοντας και τα οικονομικά στοιχεία του έργου, αλλά και στις εργασίες που αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και αφορούν στην ασφαλτόστρωση του Περιφερειακού οδικού δικτύου της Σαντορίνης και των υπολοίπων νησιών της Π.Ε.

“Ευελπιστούμε (όπως χαρακτηριστικά ανέφερε), στο τέλος περίπου του Απρίλη να ξεκινήσουμε την ασφαλτόστρωση και πιστεύω πως το καλοκαίρι θα έχουμε ένα καλό οδικό δίκτυο”.

Ο κ. Έπαρχος αναφέρθηκε επίσης και στα μελλοντικά σχέδια του ίδιου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως θα συνεχίσει διεκδικώντας την ίδια θέση και στις επόμενες εκλογές.
Παρακολουθήστε τη συζήτηση στο βίντεο που ακολουθεί

Προηγούμενο άρθροΚατερίνα Μονογυιού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Η σκέψη μας είναι στις γυναίκες της Ουκρανίας
Επόμενο άρθροΦίλιππος Φόρτωμας: «Στόχος μας η ενεργειακή ασφάλεια και η αειφόρος ανάπτυξη της χώρας»