Σύμφωνα με πληροφορίες μας και ύστερα από προσωπικές παρεμβάσεις και συζητήσεις τόσο από πλευράς γιατρού του Νοσοκομείου Σαντορίνης όσο και ιδιωτών που ενδιαφέρονται για τη βελτίωση των υπηρεσιών του Δημόσιου Νοσοκομείου του νησιού μας, το επόμενο διάστημα, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να έρθουν για να υπηρετήσουν  στο Γ.Ν.Θ. τουλάχιστο 4 γιατροί.

Η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη κι ενθαρρυντική δεδομένης της έλλειψης γιατρών βασικών ειδικοτήτων που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες το Νοσοκομείο με αποτέλεσμα να περιορίζονται οι δυνατότητες και υπηρεσίες που παρέχει σε κατοίκους και επισκέπτες του νησιού.

Όμως, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, για να καταλήξει σε αποτέλεσμα και να γίνει γεγονός το ενδιαφέρον που σήμερα εκδηλώνεται από γιατρούς ώστε να έρθουν και να υπηρετήσουν στο νησί μας, θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίστοιχη ύπαρξη και διάθεση στέγης για τη διαμονή τους.

Για το λόγο αυτό και με σκοπό κι εμείς από την πλευρά μας να συμβάλουμε στην εύρεση κατάλληλης στέγης για τους 4 γιατρούς που αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να έρθουν στη Σαντορίνη, καλούμε και παρακαλούμε όσους διαθέτουν σπίτια με μηνιαία μίσθωση να επικοινωνήσουν με το νοσοκομείο και συγκεκριμένα με τη διοίκηση ώστε να συζητηθούν οι επι μέρους ανάγκες που υπάρχουν για κάθε σπίτι αλλά και η τιμή του.

Μάλιστα, επειδή τις ημέρες αυτές, λόγω της λήξης των εργασιακών συμβάσεων αρκετών εκπαιδευτικών που υπηρέτησαν στο νησί μας, αναμένεται να ξενοικιαστούν αρκετά σπίτια, κάνουμε έκκληση στους αναγνώστες μας να επικοινωνήσουν με  τη διοίκηση του ΓΝΘ ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των γιατρών που επιθυμούν να εργαστούν στη Σαντορίνη.

Εκτός από τους 4 γιατρούς που θα χρειαστούν στέγη μέχρι τις 15/09/2022 θα προκύψουν και μόνιμοι γιατροί για να υπηρετήσουν στο ΓΝΘ και θα πρέπει η κοινωνία να ανταποκριθεί στο αίτημα εξεύρεσης στέγης αυτών.

Προηγούμενο άρθροΒραβεύθηκαν από την Ένωση Πολυτέκνων οι φετινοί αριστεύσαντες και εισαχθέντες από τη Σαντορίνη
Επόμενο άρθροΟμαλά θα κυλήσουν οι διακοπές για τη συντριπτική πλειοψηφία των ταξιδιωτών, εκτιμά η Tui