Η Costa Cruises εγκαινιάζει νέες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο για το τρέχον έτος. Οι τρεις νέες διαδρομές με το κρουαζιερόπλοιο Costa Fortuna θα επιτρέψουν στους επιβάτες να ανακαλύψουν τη Μεσόγειο, από την ανατολή προς τη δύση, φτάνοντας μέχρι τα Κανάρια Νησιά.

Μετά την επανεκκίνηση στην Ασία με το πλοίο Costa Serena, η προσθήκη του Costa Fortuna στη Μεσόγειο είναι ένα άλλο πολύ θετικό σημάδι, που μαρτυρεί την αυξανόμενη εκτίμηση για τις κρουαζιέρες.

“Για το κρουαζιερόπλοιο Costa Fortuna έχουμε μελετήσει πραγματικά αποκλειστικά δρομολόγια, τα οποία μόνο εμείς θα προτείνουμε το επόμενο καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο θα προσφέρουμε μια περαιτέρω ευκαιρία να ανακαλύψετε τη Μεσόγειο, έχοντας περισσότερο χρόνο διαθέσιμο για να εξερευνήσετε μια μεγάλη ποικιλία προορισμών”, δήλωσε ο Mario Zanetti, Γενικός Διευθυντής της Costa Cruises.

Οι νέες κρουαζιέρες με το κρουαζιερόπλοιο Costa Fortuna στη Μεσόγειο θα διαρκούν δύο εβδομάδες.

Το καλοκαίρι, από τις 24 Ιουνίου έως τις 19 Αυγούστου, το Costa Fortuna θα προσφέρει ένα δρομολόγιο που περιλαμβάνει δύο από τους πιο δημοφιλείς και δημοφιλείς προορισμούς στη Μεσόγειο στις ίδιες διακοπές: Τα Ελληνικά Νησιά και τις Βαλεαρίδες Νήσους.

Το πλήρες πρόγραμμα αυτών των κρουαζιέρων περιλαμβάνει Savona, Civitavecchia/Ρώμη, Μεσσήνη, τέσσερα υπέροχα ελληνικά νησιά, όπως την Κρήτη, με ενδιάμεσο σταθμό το Ηράκλειο, την Ρόδο, την Μύκονο, την Σαντορίνη, την Κεφαλονιά, με ενδιάμεσο σταθμό το Αργοστόλι, την Πάλμα ντε Μαγιόρκα και στη συνέχεια Βαρκελώνη και Μασσαλία.

Οι προγραμματισμένες αναχωρήσεις είναι από τις 29 Απριλίου έως τις 10 Ιουνίου, στις οποίες προστίθενται και αυτές της 2ας και της 16ης Σεπτεμβρίου.

Οι νέες κρουαζιέρες που γνωστοποιήθηκαν θα ενισχύσουν την παρουσία της Costa Cruises στη Μεσόγειο. Εκτός από το Costa Fortuna, η Costa θα προσφέρει τρία πλοία στη δυτική Μεσόγειο και δύο πλοία στην ανατολική, με εβδομαδιαίες κρουαζιέρες.

Τα κρουαζιερόπλοια, Costa Smeralda, Costa Toscana και Costa Diadema θα επισκεφθούν την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία. Το Costa Deliziosa θα αναχωρήσει από τη Βενετία/Marghera και το Μπάρι, για να ανακαλύψει μερικά από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, ενώ το Costa Pacifica θα τοποθετηθεί στο νέο λιμάνι αναχώρησης του Τάραντα, με προορισμό τη Μάλτα και τα ελληνικά νησιά.

Πηγή : www.mononews.gr

Προηγούμενο άρθροΣε νομοσχέδιο και δημόσια διαβούλευση -που ολοκληρώθηκε- η μεταβατική διαχείριση των απορριμμάτων της Σαντορίνης
Επόμενο άρθροGuardian: Θεαματική τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας