Εντύπωση προκαλεί η στάση του ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΡΑΣ…. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο γιατί  τα υπόλοιπα τα φροντίζει η κυβέρνηση της χώρας και ο πρωθυπουργός… Θα μπορούσε κάποιος να χαμογελάσει διαβάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θήρας αφού παραπέμπει σε αστείο…. Ωστόσο,  οι καιροί είναι χαλεποί και δυστυχώς κανείς δεν μπορεί ούτε να αστειευτεί με θέματα, όπως αυτά για τα οποία επικρίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Θήρας την κυβέρνηση.
Η πλειοψηφία των ελλήνων όχι μόνο εμπιστεύεται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά επικροτεί και κάθε μέτρο που λαμβάνει για την ασφάλεια των πολιτών, σε πλήρη συνεννόηση με τους αρμόδιους επιστήμονες, υγειονομικούς και λοιμωξιολόγους, ενώ μεριμνά και για την οικονομική στήριξη των επαγγελματιών. Καλό θα ήταν τα κόμματα να ενημερώνονται επαρκώς για τα θέματα υγείας και να μην επιδίδονται σε «φθηνή» αντιπολίτευση.. Άλλωστε και σε άλλα ζητήματα, όπως στην «πολυαναμενόμενη» ιδιωτικοποίηση του νοσοκομείου Θήρας διαψεύστηκαν ηχηρά. Αντιθέτως, το Νοσοκομείο της Σαντορίνης λειτουργεί καλύτερα από κάθε άλλη φορά, στελεχωμένο και οργανωμένο ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει κάθε περιστατικό.
Ισχυριζόσασταν ότι η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θα γυρίσει την πλάτη στη Σαντορίνη… Λάβατε την απάντηση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό σε πληθώρα ζητημάτων, όπως στο λιμάνι, στο τελεφερίκ, στη διαχείριση απορριμμάτων, στην μαρίνα Μονολίθου, στο Μουσείο, αλλά και στην διαφήμιση της Σαντορίνης σε όλο τον πλανήτη. Άλλωστε τα ίδια ακριβώς παραδέχεται και η τοπική δημοτική αρχή, πολύ τακτικά μάλιστα. Πραγματικά θα επιθυμούσαμε να μάθουμε τι λεπτομερώς έχετε να αντιπαραθέσετε σε όλα τα παραπάνω. Η άσκηση αντιπολίτευσης δεν δύναται να περιορίζεται σε αποκλειστική ενασχόληση με θεατρικές παραστάσεις και δήθεν περιβαλλοντικές ανησυχίες. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τα μέτρα που έχει εξαγγείλει, φροντίζει και για την ανάπτυξη των νησιών μας, αλλά και για την στήριξη των επαγγελματιών, οι επιχειρήσεις των οποίων έχουν πληγεί οικονομικά από τον COVID-19.

Ο πρόεδρος

Δαρζέντας Ματθαίος

Προηγούμενο άρθροΑπεγκατάσταση του μοριακού αναλυτή (PCR) από το Γ.Ν. Σύρου: Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο Νίκος Συρμαλένιος
Επόμενο άρθροΠρόσκληση σε δημόσιο διάλογο για τα προβλήματα της Σαντορίνης προς την Τ.Ο. από την ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Θήρας της ΝΔ