Η Wizz Air Abu Dhabi ανακοίνωσε καλοκαιρινές πτήσεις από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προς Κύπρο, Σαντορίνη, Sohag και άλλους προορισμούς, με τιμές που ξεκινούν από 179 AED (49 $).

Η οικονομική αεροπορική εταιρεία εντείνει τις πτήσεις της για να καλύψει την υψηλή ζήτηση και επεκτείνει τον σύγχρονο, βιώσιμο στόλο της.

Με εννέα υπερσύγχρονα αεροσκάφη Airbus A321neo, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους επεκτείνει το πτητικό της πρόγραμμα, κάνοντας “άνοιγμα” σε δημοφιλεις ευρωπαικούς προορισμούς απο το Ντουμπάι των Η.Α.Ε.

Η αεροπορική εταιρεία ξεκινά τις πτήσεις προς το Μπισκέκ της Κιργιζίας και επαναλανσάρει δημοφιλή δρομολόγια προς Λάρνακα, Σαντορίνη και Σοχάγκ της Αιγύπτου.

Τα εισιτήρια πωλούνται ήδη στο wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας με ναύλους που ξεκινούν από 179 AED (49 $).

Εκτός από τους νέους προορισμούς, τα νέα της αεροσκάφη θα επιτρέψουν στην Wizz Air Abu Dhabi να αυξήσει το εξαιρετικά χαμηλού κόστους ταξιδιωτικό αποτύπωμά της στο τρέχον δίκτυο με αυξημένη παρουσία σε Άμπου Ντάμπι – Τίρανα, Ερεβάν, Μπακού, Αλεξάνδρεια, Κουτάισι, Αθήνα, Αλμάτι, Αστάνα, Σεράγεβο, Άγκυρα, Τασκένδη και Σαμαρκάνδη.

Αναφερόμενος στη Σαντορίνη ο Johan Eidhagen, Διευθύνων Σύμβουλος της Wizz Air Abu Dhabi, δήλωσε: “Η Σαντορίνη, ένα από τα πιο διάσημα νησιά στον κόσμο, βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος και προσφέρει θέα που κόβει την ανάσα. Η Wizz Air καθιστά τα ταξίδια απο τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προς τη Σαντορίνη διαθέσιμα σε όλους.”

«Η συναρπαστική επέκτασή μας, στο Μπισκέκ και η επανεκκίνηση της Λάρνακας, της Σαντορίνης και της Sohag αναδεικνύει τη δύναμη και την ποικιλία του δικτύου μας. Θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το δίκτυό μας καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, αξιοποιώντας την ανάπτυξη ρεκόρ πέρυσι και ανυπομονούμε να σας δούμε σύντομα στο νέο μας αεροσκάφος».

Προέλευση : https://www.arabianbusiness.com/industries/travel-hospitality/wizz-air-abu-dhabi-announces-49-flights-to-cyprus-and-santorini

 

Προηγούμενο άρθροΕλληνικές “startups” συνδέονται με την τουριστική βιομηχανία και μετατρέπονται σε εταιρίες με παγκόσμια προοπτική
Επόμενο άρθροΝέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Εξ’ Αποστάσεως Κατάρτισης και Πιστοποίησης Εργαζομένων απο το Επιμελητήριο Κυκλάδων