135 νέες πτήσεις από 4 βρετανικά αεροδρόμια σε 7 ελληνικά νησιά πρόσθεσε για τη θερινή σεζόν του 2021 ο τουριστικός οργανισμός Jet2, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση, που έχει η χώρα μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ειδικότερα, οι νέες πτήσεις και τα πακέτα διακοπών της Jet2.com και της Jet2holidays αφορούν τα νησιά Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κρήτη (Ηράκλειο), Κω, Σαντορίνη, Ρόδο και Ζάκυνθο, προς τα οποία αυξάνεται η χωρητικότητα του τουρ οπερέιτορ το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις:

  • Από το Μπέρμιγχαμ προστίθενται 60 επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις προς την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά, το Ηράκλειο, την Κω και τη Ρόδο.
  • Από το Μάντσεστερ, πάνω από 50 επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις για την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά, τη Σαντορίνη, τη Ζάκυνθο και την Κω .
  • Από το Λιντς 18 επιπλέον πτήσεις με περισσότερες επιλογές για την Κεφαλονιά και την Κω.
  • Από το Στάνστεντ (Λονδίνο) 6 επιπλέον πτήσεις προς τη Ζάκυνθο.”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, Steve Heapy, δήλωσε σχετικά:

«Η ζήτηση από του πελάτες μας δείχνει ότι οι πτήσεις και τα πακέτα διακοπών στην Ελλάδα είναι πολύ δημοφιλή για το καλοκαίρι του 2021. Όπως πάντα, ανταποκριθήκαμε γρήγορα σε αυτή τη ζήτηση προσθέτοντας περισσότερες θέσεις στις πτήσεις και πακέτα διακοπών σε επτά φανταστικούς ελληνικούς προορισμούς, που γνωρίζουμε ότι θα είναι εξαιρετικά δημοφιλείς”.

Απευθυνόμενος στους Βρετανούς ο κ.Steve Heapy τόνισε ότι τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να «κλείσουν» τις διακοπές τους στην Ελλάδα, καθώς υπάρχουν φανταστικές προσφορές και ευέλικτα προγράμματα κρατήσεων.

Πηγή: https://www.tornosnews.gr

Προηγούμενο άρθρο1ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Διηγήματος για μαθητές Λυκείων Θήρας και Θηρασίας: «Αναζητώντας τη Θήρα στη Σελήνη»
Επόμενο άρθροΟι tour operators «βλέπουν» Ελλάδα για το καλοκαίρι