Νωρίτερα από ποτέ ξεκινούν οι πωλήσεις διακοπών της Jet2, η οποία αποφάσισε να ανοίξει τις κρατήσεις για ταξίδια το 2022, την ώρα που καταγράφεται ισχυρή ζήτηση των καταναλωτών για διακοπές με προκρατήσεις μεγάλο χρονικό διάστημα πριν τις ημερομηνίες διακοπών.

Έπειτα από μια περίοδο υψηλής αβεβαιότητας, τα θετικά νέα του εμβολίου σε συνδυασμό με την πραγματική επιθυμία των ταξιδιωτών να αποδράσουν, οδηγούν σε ισχυρή ζήτηση για μελλοντικές διακοπές, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays, Steve Heapy.

Όπως πάντα, είπε, ανταποκριθήκαμε σε ο,τι μας μεταφέρουν οι πελάτες και τα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία, επομένως αποφασίσαμε να διαθέσουμε στην αγορά προγράμματα διακοπών για το καλοκαίρι του 2022 και από τις 10 βάσεις μας στο Ην. Βασίλειο.

Το εύρος του προγράμματος, στο οποίο περιλαμβάνονται και πολλοί ηλιόλουστοι προορισμοί, εξασφαλίζει οτι θα υπάρξουν πολλές επιλογές και ευελιξία για τους πελάτες μας και τα ανεξάρτητα τουριστικά γραφεία, δήλωσε.

Όπως είπε, είμαστε σίγουροι οτι το πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2022 θα σημειώσει τεράστια επιτυχία καθώς οι ταξιδιώτες επιδιώκουν να διασφαλίσουν τις διακοπές που έχουν τόσο πολύ ανάγκη και να χαρίσουν στον εαυτό τους μια προοπτική.

Πηγή: https://www.tornosnews.gr

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε η διαδικασία ανανέωσης των παλαιότερων ΗΑΣ τουριστικών λεωφορείων
Επόμενο άρθροΤουρισμός: Ποιες είναι οι επιθυμίες των ταξιδιωτών για το 2021 – Πώς διαμορφώνονται οι νέες τάσεις