ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 1993

Φωτογραφία από την αιμοδοσία, το καλοκαίρι του 1993 στο ιατρείο Καμαρίου. Μετά την αιμοδοσία ακολούθησε μουσική συναυλία στο γήπεδο Καμαρίου με Μιχάλη Βιολάρη, Πόπη Αστεριάδη και Καίτη Χωματά. Στη φωτογραφία διακρίνονται ο μακαριστός μητροπολίτης Παντελεήμων, που συγχαίρει και συνομιλεί με τους αιμοδότες. Ενεργός συμπαραστάτης της Τράπεζας Αίματος από την ίδρυσή της μέχρι το θάνατό του. Δίπλα του κιθαρίστας του συγκροτήματος, ακολουθεί ο Βαγγέλης Καραμολέγκος (Λαρδάς), αντιπρόεδρος της Κοινότητας. Ακολουθεί η Πόπη Αστεριάδη, δίπλα ο Μιχάλης Βιολάρης και ο  Ανδρέας Δακουτρός με τον επίδεσμο της αιμοδοσίας στο χέρι. Όρθιοι στην πόρτα του ιατρείου ο Ιάκωβος Πρέκας της Κυριακής, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και η Μαργαρίτα Καραμολέγκου, έχοντας και αυτοί αιμοδοτήσει. Όλοι τους τακτικοί αιμοδότες έως τη συμπλήρωση του ορίου ηλικίας.

Καλούμε τους παλιούς αιμοδότες να προσέλθουν και πάλι να αιμοδοτήσουν στη νέα προσπάθεια του Οκτωβρίου 3-11, που θα διεξαχθεί από το νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία” και τους νέους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους χωρίς δισταγμό και φόβο.
Για να γίνει πράξη η ρήση του Διευθυντή της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ερυθρού Σταυρού, Γιώργου Μπόλλα, “Όλη η Ελλάδα να γίνει Σαντορίνη“.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2020
 
Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Θήρας για την οικονομική ασφυξία επαγγελματιών και εργαζομένων στη Σαντορίνη
Επόμενο άρθροΠΝΑΙ: Χωρίς διακοπή ο αγώνας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την υγειονομική θωράκιση των νησιών, από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι σήμερα