Μέσα από τα social media η Μάντα Παπαδάκου, ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας για την άμεση βοήθεια καθώς η κόρης της Λουκία χρειάστηκε εκτάκτως να μπει στο χειρουργείο.

Ακολουθεί η ανάρτηση της κας Παπαδάκου

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, κο Vasilis Malamatenios και τον χειρουργό, κο Ανδρέα Σταυρου για την άμεση βοήθεια και στήριξη στην περιπέτεια υγείας της μικρής μου κόρης Λουκίας. Μπήκαμε στο νοσοκομείο το Σάββατο και αναγκαστήκαμε να κάνουμε έκτακτα χειρουργείο, αφαίρεση σκωληκοειδίτη. Αισθάνθηκα πολύ ασφαλείς διότι πέρα ότι το νοσοκομείο είναι καινούργιο και διαθέτει τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, έχουνε εφαρμόσει όλα τα μέτρα ασφαλείας για την αντιμετώπιση του Covid-19. Ευχαριστώ πολύ και όλο το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση.
Και τώρα μέσα στην ατυχία μας, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε λίγο την πανέμορφη Σαντορίνη όσο η Λουκια αναρρώνει από την λαμπροσκοπική επέμβαση της.”

Προηγούμενο άρθρο(Άρθρο του Ελευθερίου Συρίγου) – Νέο Πολεοδομικό Σχέδιο (Ε.Π.Σ.) της Σαντορίνης: “Εργαλείο ανάπτυξης ή εργαλείο νομιμοποίησης μεγάλων συμφερόντων;
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Θήρας για την οικονομική ασφυξία επαγγελματιών και εργαζομένων στη Σαντορίνη