Στις 25 Ιουλίου του 2021 πρόκειται να ξεκινήσουν τα δρομολόγια κρουαζιέρας της εταιρίας Norwegian στην Ευρώπη και την Καραϊβική.

Η εταιρία θα ξεκινήσει με τα πλοία Norwegian Jade, Joy και Gem.

Το Norwegian Jade θα πραγματοποιεί δρομολόγια στην Ελλάδα, μέσα από νέες επταήμερες κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά, με εκκίνηση από τον Πειραιά και έναρξη στις 25 Ιουλίου.

Εργαστήκαμε πολύ προσεκτικά για την επανεκκίνηση των κρουαζιέρων μας, δίνοντας έμφαση στην εμπειρία επισκέπτη με την υγεία και την ασφάλεια να βρίσκονται στο επίκεντρο, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Harry Sommer και πρόσθεσε ότι τα εμβόλια σε συνδυασμό με τα πρωτόκολλα υγείας που εφαρμόζονται στην κρουαζιέρα θα συμβάλλουν ώστε η εταιρία να προσφέρει στους επισκέπτες της τις πιο ασφαλείς διακοπές στη θάλασσα.

Όλοι οι επιβάτες με κρουαζιέρες που αναχωρούν έως τις 31 Οκτωβρίου του 2021 θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι πλήρως και να έχουν κάνει τεστ πριν την επιβίβασή τους στο κρουαζιερόπλοιο.

Για τις κρουαζιέρες που θα αναχωρήσουν μετά την 1η Νοεμβρίου, είναι πρώιμο ακόμα να λάβουμε αποφάσεις σχετικά με τα πρωτόκολλα, δήλωσε ο κ. Sommer.

Πηγή: https://www.tornosnews.gr

Προηγούμενο άρθροETC: Θερινές διακοπές θέλει το 56% των Ευρωπαίων
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Χάρη Θεοχάρη με την Υφυπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Wendy Morton