Όχι απλώς υπάρχει όγκος ζήτησης για κρουαζιέρα, αλλά θα μπορέσουν να ανέβουν και οι τιμές, δήλωσε ο επικεφαλής της Norwegian Cruise Line Holdings, Frank del Rio αναφερόμενος στο 2021.

Το βρίσκω εντυπωσιακό, είπε, ότι στα τουλάχιστον 25 χρόνια που δραστηριοποιούμαι στον κλάδο, δεδομένης της χαμηλής ζήτησης στα τουριστικά γραφεία, της σημαντικής μείωσης των δαπανών σε σχέση με άλλες χρονιές και των άσχημων νέων σχετικά με τα lockdown, την πανδημία, τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς και τις καραντίνες, ότι οι επιχειρήσεις μας είναι τόσο ισχυρές. Όχι απλώς σε όγκο, αλλά θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε και τιμές, τόνισε.

Παρότι η επανεκκίνηση του κλάδου παραμένει άγνωστη, ο κ. del Rio δήλωσε οτι μόλις η εταιρία του πάρει το «πράσινο φως», ευελπιστεί ότι θα ξεκινήσει τα ταξίδια μέσα σε 90 ημέρες, ίσως και λιγότερες.

Η εταιρία περιλαμβάνει τις Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises και Regent Seven Seas Cruises. Προκειμένου η εταιρία να συνεχίσει πλήρως με τα ταξίδια μέχρι το τέλος του 2021, θα χρειαστεί να ξεκινήσει από τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, τόνισε.

Πηγή: https://www.tornosnews.gr

Προηγούμενο άρθροΥΠΑ: Συνεχίζονται οι περιορισμοί στις πτήσεις εσωτερικού, παράταση Covid-19 notam.
Επόμενο άρθροΘεοχάρης προς ΕΕ: Πιστοποιητικό εμβολιασμού και άλλα 3 μέτρα για το άνοιγμα του τουρισμού