Η Ryanair ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει μειωμένες τιμές εισιτηρίων στις πτήσεις της για ένα χρόνo σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την κίνηση στις αερομεταφορές.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Michael O’Leary, δήλωσε ότι ευελπιστεί οι χαμηλότερες τιμές να επαναφέρουν την επιβατική κίνησης της εφετινής χρονιάς στο 90% των κανονικών επιπέδων.

Μιλώντας χθες στην Επιτροπή Μεταφορών του βρετανικού Κοινοβουλίου, τόνισε ότι η Ryanair ευελπιστεί να ανακτήσει το 60% ή 70% του κανονικού όγκου κίνησης κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο.

Ανέφερε ότι οι απώλειες του αερομεταφορέα φτάνουν τα 850 εκατ. ευρώ από την έναρξη της πανδημίας. Ο αερομεταφορέας χρειάστηκε να επιστρέψει 1,5 δισ. ευρώ στους πελάτες του το περασμένο δωδεκάμηνο εξαιτίας ακυρώσεων πτήσεων λόγω κρατικής εντολής.

Ο κ. O’Leary τόνισε οτι η εταιρία δεν έχει λάβει στήριξη για τις απώλειες αυτές.

Ο CEO της Ryanair δήλωσε επίσης ότι η εταιρία θα δώσει τη δυνατότητα στους επιβάτες να ανεβάζουν τα δεδομένα αρνητικών αποτελεσμάτων τεστ και πιστοποιητικών εμβολιασμού στην εφαρμογή της. Το εργαλείο αυτό λανσάρεται επειδή, όπως τόνισε, δεν πιστεύει ότι θα επιτευχθεί μια διεθνής λύση εγκαίρως για την υψηλή σεζόν του καλοκαιριού.

Πηγή: https://www.tornosnews.gr

Προηγούμενο άρθροΟ Επικεφαλής της Δ.Π. “ΤΩΡΑ! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά” κ. Μανόλης Ορφανός στην εκπομπή “Θηραϊκές καλημέρες”
Επόμενο άρθροΟ Επικεφαλής της Δ.Π. “Μαζί Αλλάζουμε Σαντορίνη & Θηρασιά” κ. Άγγελος Ρούσσος στην εκπομπή “Θηραϊκές καλημέρες”