Ισχυρή ζήτηση για την Ελλάδα και την Ισπανία το καλοκαίρι του 2021 καταγράφει η TUI Γερμανίας, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της TUI Germany, Marek Andryszak.

Η πρώτη τάση δείχνει ότι η Ελλάδα έχει μεγάλη ζήτηση από οικογένειες, δήλωσε ο Marek Andryszak, τονίζοντας ότι η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί, καθώς προσφέρουν μεγάλη γκάμα επιλογών. Η TUI προσφέρει συνολικά πάνω από 4.500 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, που καλύπτουν όλες τις επιθυμίες των ταξιδιωτών.

Εκτός από την Ισπανία και την Ελλάδα, ο τουρ οπερέιτορ αναμένει επίσης καλή ζήτηση για την Τουρκία και την Ιταλία. Όπως αναφέρει το στέλεχος της εταιρείας Stefan Baumert, τα ταξίδια στη  Μεσόγειο θα είναι και πάλι σε μεγαλύτερη ζήτηση το καλοκαίρι του 2021, σε σχέση με άλλες περιοχές. Επίσης, θα διατηρηθεί και τη νέα χρονιά η τάση για διακοπές στη χώρα τους από μια μεγάλη κατηγορία ταξιδιωτών.

Στη Γερμανία η TUI προσφέρει περίπου 2.400 ξενοδοχεία για το επόμενο καλοκαίρι, με τη γερμανική ακτή της Βαλτικής Θάλασσας να είναι η πιο δημοφιλής περιοχή διακοπών στη Γερμανία το 2021.

Στο χαρτοφυλάκιο της TUI το επόμενο καλοκαίρι θα υπάρχουν νέες μονάδες, όπως το  TUI Kids Club Capo di Corfu στην Κέρκυρα για οικογένειες, έξι νέα ξενοδοχεία TUI Blue στη Σικελία, στη Μενόρκα, στην τουρκική Ριβιέρα, στο Ντουμπρόβνικ και στις Μαλδίβες, η Riu επεκτείνει επίσης το χαρτοφυλάκιό της με νέα ξενοδοχεία, ξεκινούν το TUI Suneo Marinda Garden στη Μενόρκα και το TUI Suneo Green Garden στη Μαγιόρκα, καθώς και το πρώτο Robinson club στην Κύπρο.

Οι πρόωρες κρατήσεις προσφέρονται με έκπτωση έως και 57%, με δωρεάν δυνατότητα ακύρωσης έως και 14 ημέρες πριν από την άφιξη μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021. Επιπλέον, περιλαμβάνεται η ταξιδιωτική ασφάλιση Covid Protect. Για περίπου 6.000 ξενοδοχεία στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ιταλία και την Ελβετία, υπάρχουν επίσης ευέλικτες πολιτικές που επιτρέπουν δωρεάν ακύρωση έως τις 6 μ.μ. την ημέρα άφιξης.

Ο Marek Andryszak δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος ότι το 2021 θα υπάρξει σημαντική ανάκαμψη του τουρισμού, χάρη στο εμβόλιο και τα βελτιωμένα τεστ. Ειδικά οι περιηγήσεις σε πακέτο θα είναι σε ζήτηση, καθώς αυτή η μορφή ταξιδιού προσφέρει τη μεγαλύτερη ασφάλεια, τόνισε ο Andryszak.

Πηγή: https://www.tornosnews.gr

Προηγούμενο άρθροΝάξος & Μικρές Κυκλάδες: Στοχευμένες κινήσεις για άνοιγμα των αγορών
Επόμενο άρθροΣΕΤΕ: Οnline conference για την επικοινωνία του τουρισμού στη μετά-covid εποχή