Με την επανέναρξη των πτήσεων προς το Montego Bay, στην Τζαμάικα, η TUI UK επανέρχεται στις πτήσεις μακρινών αποστάσεων, μετά από μία παύση 15 μηνών.

Η πρώτη πτήση αναχώρησε από το Μπέρμιγχαμ, από όπου η αεροπορική εταιρία θα προσφέρει μία πτήση την εβδομάδα προς τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό της Τζαμάικα. Ενώ ακόμη, προς το νησί θα εκτελεί πτήσεις από το αεροδρόμιο Γκάτγουικ, τρεις φορές την εβδομάδα και δύο φορές την εβδομάδα από το Μάντσεστερ, αυτό το καλοκαίρι, πραγματοποιώντας συνολικά 88 πτήσεις.

Η TUI UK λειτουργεί πλέον σε περισσότερους από 20 προορισμούς μετά την έναρξη των σχολικών καλοκαιρινών διακοπών, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με την εταιρία, ο αριθμός των επισκεπτών που αναχωρούν από το Ηνωμένο Βασίλειο σχεδόν διπλασιάστηκε, σε σύγκριση με το Σαββατοκύριακο πριν από μια εβδομάδα.

Οι μεσογειακοί προορισμοί διακοπών είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς, με τα ελληνικά νησιά και ειδικά τη Ρόδο να είναι πολύ ψηλά στην κλίμακα δημοτικότητας των Βρετανών, κατατάσσοντας τα στους τρεις από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, ενώ οι Βαλεαρίδες Νήσοι και η ηπειρωτική Ισπανία, έχουν την πρωτοκαθεδρία.

Όσον αφορά τη χώρα μας, η TUI UK ενεργοποίησε το σύνολο του προγράμματός της, σε όλους τους προορισμούς, από την 1η Αυγούστου. Την ίδια στιγμή, η εταιρία έχει προχωρήσει σε ακύρωση πτήσεων και πακέτων διακοπών, ακόμη και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, ενώ στα αξιοπρόσεκτα είναι η ακύρωση του προγράμματός της για την Τουρκία έως και τις 15 Αυγούστου.

Πηγή: https://money-tourism.gr

Προηγούμενο άρθροΒρετανικός τουρισμός: Περισσότερες χώρες στην πράσινη λίστα ζητεί η ταξιδιωτική βιομηχανία
Επόμενο άρθροΟ Αντιδήμαρχος Θήρας κ. Γρηγόρης Μαντούσης στην εκπομπή “Θηραϊκές καλημέρες”