“Ο ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ και το  ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΙΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ (ΚΕΡΙΕ),  στα πλαίσια του επίσημου εορτασμού του «2021 Έτους Ιστορίας Ελλάδας Ρωσίας», συνδιοργανώνουν επιστημονικό συνέδριο, με την υποστήριξη του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού Μόσχας, του Συλλόγου Ελληνο-Ρωσικής Φιλίας, του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος, της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών, του Λαογραφικού Μουσείου Σαντορίνης «Εμμ. Α. Λιγνός», του Ναυτικού Μουσείου Οίας, της Θηραϊκής Εταιρείας Επιστημών Γραμμάτων και Τεχνών, του Ψηφιακού Αρχείου Θήρας, της Εστίας Πύργου, στη Σαντορίνη με θέμα: «Σαντορίνη και Ρωσία», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο στα Φηρά, στις 2 & 3 Οκτωβρίου 2021.

Το συνέδριο έχει τεθεί Υπό την Αιγίδα της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και θα τιμήσει με την παρουσία του εκπρόσωπος της Πρεσβείας”.

  • Στο συνέδριο θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (1)

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση που κάναμε στην εκπομπή “Θηραϊκές καλημέρες” με την Αντιδήμαρχο Θήρας κα Σοφία Κίτσου.

Προηγούμενο άρθροVIDEO: Η κα Μίνα Σκοπελίτου για την 60η Εθελοντική Αιμοδοσία που ξεκινά το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη
Επόμενο άρθροVIDEO: Η Β’ Συνεδρία του Επιστημονικού Συνεδρίου “Σαντορίνη και Ρωσία”